Furcsa helyzetben vagyok: a ciklusom 12. napján vagyok, és azon gondolkodok, hogy vajon van -e peteérésem? Korai petefèszek kimerülésem van, genetikai eredetű. Ciklusom rendszertelen, ezért számolásra nem hagyatkozhatok.
Ki mint él, úgy ítél - tartja a közmondás, tehát ebből indulhatsz ki kedes válaszoló, mikor úgy osztod nekem tanácsokat, mintha ismernél személyesen. 5 éve türelmes vagyok, túl vagyok veszítésen, stimuláción, 2 ország orvosain - a kedves párom (férjem) férfiként nem tud hozzászólni a nyák-kérdéshez, egyébként egyformán vàrjuk és szeretnénk az említett 5 év óta minden nap.
Nagyon de nagyon kérem azt aki válaszol, hogy a kérdésemet célozza, egyébként tanácsot orvostól kapok, én véleményt kérek a kérdésemre. Tényleg. Ne legyen mindig csalódás mikor felvillan, hogy kaptam választ,
Szia!
Most biztos jól le leszek pontozva, de pont le..
Laikus véleményem a hőmérséklet plusz méhszáj vizsgálat, önellenőrzés, hozta össze a 3.gyerekünket!Én is csináltam és tökéletesen tudtam, hogy hol tartok a ciklusban. Első hónap kémiai terhesség, második hónapban már megmaradt a baba.
Amit leírtál abból úgy tűnik rajtad nem fog múlni, mindent megteszel 🙂
Az, hogy az ébredésihő nem változik szerintem nem jó jel 😔 petefészek szúrka érzés önmagában kevés, lehet csak próbálkozik a szervezet!
Sokat nem igen segítettem a válaszommal..
Kitartást kívánok és remélem, hogy mielőbb anya leszel ❤️
Köszönöm
Nagyon a választ! A hőm sosem sikerült elcsípni, lehet azért mert ezek a digitàlis hőmérős szájba téve lehet pont azt az 1-2 tizedet tévesztik, ami nálam a változás maga. Ha szájban mégem egymás után 2-3x, mindig legalàbb 2 eredmény eltér 1 tizeddel. Múlt hónapban pl nagyon bő nyákom volt, de a férjem pont kórházban volt:( ebben a hónapban meg semmi nincs, csak a puha méhszáj, meg a durva hangulatingadozás:( làtszik az előbbi kommentjeimen is:)):( megbolondulok a tehetetlenségtől lassan:(
Szia! Sajnálom amike keresztülmesz!
A homerozes minden alapveto szabalyat betartod?
En javasolnam, hogy huvelyben merj, mert pl aki ejjel nyitott szajjal alszik (amit ugye eszre se veszunk) reggel csaloka lehet az eredmeny! A masik, higy vegyel (ha megteheted) bazális homerot. Ez ket tizedig mer, sokkal pontosabb mint a sima. Nekem Beurer van, de sima omronnal kezdtem, hat eg es fold!! Meg a sima 36,3 volt a bazalis 36,55. Szoval nem kicsi a kulonbseg hiaba mara mind a ketto.
Sok sikert kivanok neked, kitartast! ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!