Van koztetek olyan akinek nagyon rendszertelen a menstruacioja?
Sziasztok. Arra lennek kivancsi,hogy vane olyna koztetek akinek eleg osszevissza a menstruacioja es megis sikerult a baba , vagy esetleg tapasztalatok , otletek,hogy mi segitett ezen.
Elore is koszonom
Szia! 5 évig szedtem fogamzásgátlót, és miután abbahagytam, sehogy nem akart helyreállni a ciklusom (gyógyszerrel sem).
Már 17 hónapja próbálkoztunk sikertelenül, amikor (igaz, immunerősítés céljából) elkezdtem méhpempőt szedni. A ciklusom gyönyörű 28 napos lett, 3 hónap szedés után pedig megfogant a kislányunk. Orvosilag nem igazolt hogy a méhpempő miatt, de szerintem ártani biztos nem ártott... 🙂
Inzulinos cukorbeteg vagyok.
Évente kB 2x menstrualtam.
2 terhességem volt bizonyítottan.
Az első 7 hetesen elhalt Missed ab volt.
A második 5 hónappal a vetélés után estem teherbe és hordtam ki. Nagyon meglepodtunk mikor az orvos azt mondta hogy 10 hetes terhes vagyok de nagyon örültünk neki természetesen 😊
Szóval nem lehetetlen. Azért is esnek sokan szoptatás alatt teherbe mert azt hiszik hogy ha nincs ovuláció akkor baba sem lehet. Hát hatalmas nagy tévedés.
Jaj de jo ilyeneket olvasni 😊
Nagyon szepen koszonom a valaszokat , mindnekinek jo egeszseget kivanok.
Remelem nekem is szerencsem lesz.
Nekem soha nem volt természetes menstruációm. Nem kezdtem el serdülők tiniként,itt derült ki hogy nem tudja az agyalapi mirigyem a női nemi hormonokat termelni. Nem szőrösödtem, nem nagyon nőtt a cici... Így nem volt soha peteérésem se.
Májusban volt az esküvőn, neki láttunk a baba témának. Azt tudtuk h valahogy peteérést kell csinálni, de azt senki nem mondta eddigi nőgyógyászaim közül hogy fele akkora a méhem és a petefészkeim mint egy korombeli nőé.... nagyon elkeseredtem, megijesztettek, hogy lehet nem lesz emiatt peteérés, vagy reakció a hormonokra.
Meglepetés! Egyből reagáltam a hormonokra, lettek szép tüszők, a második ciklusban össze is jött a baba ☺️ Most léptem a 11.hétbe.
Azóta a dokim csak az ő csodájának hív😄
Egyébként az orvosom azt mondta az nem gond ha kisebb a méhem, majd nő amikor kell neki a terhesseg alatt ( ezt érzem is rendesen!).
Semmi sem lehetetlen😉
Drukkolok hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!