Korona virus miatt a lombik kezelesek is leallnak?
Nem értem azt, aki leszólta a kérdezőt, ő csak egy kérdést tett fel. Normálisan nem lehet válaszolni? Ez annyira jellemző sok idegbeteg emberre. És aki anya akar lenni és esetleg olyan korban van már, hogy pár hónap kihagyás is nagyon sokat ront az esélyein, az hogyne aggódna már! De ha nem is erről van szó, nem ezért kérdezi, akkor is kultúráltan is lehet válaszolni, ha megerőlteted magad, vagy vezesd le máshol a feszültséget.
Egyébként szerencsére engem nem érint, de ismerősömet igen és leállították nekik is. Ki is van borulva.
Azért aki csak letolni tudta a kérdezőt: gondoljunk már bele, milyen lehet gyermeket akarni, és hosszú évekig hiába várni rá! Aki ilyen problémával küzd, és végre sorra került volna hosszú várakozás után; vagy: hiábavaló és hosszú küzdelem után végre rászánta magát erre a lépésre, annak igenis nagy lelki teher, hogy bizonytalan időre még ebben sem reménykedhet.
Persze legorombítani, osztogatni, azt mindig könnyebb! De ezt sem fogja az soha megérteni, aki még csak félig sem járt hasonló cipőben...
Jesszusom, mennyi rosszindulatú ember van! Szégyelljétek magatokat!
(Másrészt, kedves utolsó: szerintem az érintett személyek bármit megtennének azért, hogy nekik is "igazi" terhességük legyen!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!