Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valós eredményt mutatnak-e a...

Valós eredményt mutatnak-e a tesztek?

Figyelt kérdés

Egy kérdést már kitettem ide de külön kérdeznék a terhességi tesztjeimre vonatkozó dolgot! 8 pozitív tesztet csináltam a 6 nap késés alatt az orvos mégis azt mondja ez semmit nem jelent mert ő semmit nem lát! Szerintetek? Clostilbegytet szedtem, ugye nem az kavar be?!

[link]

2020. márc. 4. 21:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Már ott is leírtam! 8 pozitív teszt, az pozitív! Az orvos meg nem láthat semmit egy épp csak beágyazódott terhesség esetén...
2020. márc. 4. 21:14
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
6 nap késéssel nincs is mit látnia. Elküldött gondolom vérvételre.
2020. márc. 4. 21:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem küldött el sehova csak haza! Annyira elbizonytalanított basszus! Másra sem bírok gondolni!
2020. márc. 4. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza 2-3 hét múlva. Akkor már mutatja az ultrahang.
2020. márc. 4. 21:25
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Még 2-3 teszt érthető lehet, de mi a francért csinál valaki 8-at?
2020. márc. 4. 21:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Talán mert évek óta nem jön össze és képzeld hihetetlennek tűnik hogy esetleg most tényleg sikerül! Nem kívánok neked hasonló dolgokat és azt hogy évekig ne jöjjön össze! Ha valami nem tetszik akkor menj aludni!
2020. márc. 4. 21:43
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Drága kérdező, 6 nap késéssel még csak 5 hetes körül vagy. Nincs az az orvos, aki ilyenkor látna valamit. Majd 6-7 hetesen fog látszódni és lesz szívhang. Óránként is csinálhatsz 8 tesztet felőlem, de hogy valaki ennyire ne legyen tisztában a dolog biológiai részével és még ő háborodik fel, az azért nevetséges.
2020. márc. 4. 21:47
 8/17 A kérdező kommentje:
Drága válaszoló majd ha te olyan gyógyszert szedsz ami befolyásolja a teherbe esésedet akkor majd talán te is megkérdezel egy orvost hogy ugyan ez most a gyógyszer miatt van vagy sem! Ez a baba ha itt van most akkor nem attól lett mert becsúszott! Nem voltam még terhes és azoktól kértem a segítséget akik voltak hasonló cipőben és nem az unatkozó idiótáktól mint te is vagy! Mivel az orvosom szabin van elmerészkedtem menni egy másikhoz addig mert isten bocsáss ez a dolga de ugyan úgy ilyen befásult élet gyűlölő mint amilyennek te is látszol aki nem segít csak bele kötni próbál az emberbe! De nem érdemes veled leállni szerintem menjél aludni mert amúgy sem tűnsz érett felnőtt embernek! Lövik a pizsit!
2020. márc. 4. 21:51
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
6 nap késéssel még nincs mit látnia az orvosnak, max megvastagodott méhnyálkahártyát. egy-két hét múlva több is lesz az uh-on, türelem!
2020. márc. 4. 22:04
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Atyaég! Nagyon sajnállak! És a gyereket is. Pszichológust is ejts útba, nagyon sok bajod lesz még!
2020. márc. 4. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!