2 egyforma érzékenységű, de különböző márkájú tesztek mért mutatnak eltérő eredményt?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt teszteltem egy 20-as érzékenységű teszttel elég jól látható pozitívat, majd tegnap megint ugyanazzal a márkával kicsit erősebb lett, majd ma először egy másik márkával csináltam, de az nagyon nagyon halvány lett, szinte nem is látható, így gyorsan csináltam a másik márkással és azon megint csak jól látható a 2. csík. Elméletileg mind a két fajta 20-as.2013. dec. 15. 17:44
1/2 anonim válasza:
ez ilyen sokszor ugyanannak márkának sem ugyanolyan a két teszte. Ha van csik van HCG és van baba. Az sem mindegy mikor pisiltél elötte és mennyi ittál stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, csakhogy 3. nap két féle tesztet csináltam, ugyanabból a pisimintából 5 perc eltéréssel.
2013. dec. 15. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!