Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyibe kerül jelenleg az...

Mennyibe kerül jelenleg az inszemináció és a lombik?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki még a nyáron sorkerül valamelyikre. A dokim azt mondta, hogy a petevezeték átjárhatósági vizsgálat eredménye dönti el, hogy melyik lesz. Érdeklőnék, hogy egyik és másik mennyibe lenne benne? Szeretnénk addig félre rakni tudatosan, mert úgy gondolom kb 200ezer körül lehet. Bár ez csak az én véleményem lehet, hogy semmi valóság alapja nincs. Köszönöm a segítséget!
2020. febr. 19. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Nekem tavaly volt inszeminációm. Kb.60ba kerültek a gyógyszerek és az injekciók.
2020. febr. 19. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Ha magán intézményben csinálják, akkor fent van az árlista az oldalukon.

Ha államiban, akkor azokat most tették ingyenessé.

2020. febr. 19. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Magán intézményben az inszemináció nekem kijött 200 ezerből mindennel együtt (gyógyszerek, beavatkozás, utazgatás). A lombikot államiban csináltattuk és mivel én kevés hormont kaptam, ha jól emlékszem, az is megvolt 200 ezerből az injekciókkal, utazgatással együtt. De már úgy tudom, ingyenesek a gyógyszerek. Magánban a lombik mindnnel együtt benne lett volna kb. egy millióban, így azt ott nem vállaltuk.
2020. febr. 19. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2020. febr. 19. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Kaáliban minden ingyen van február elejétől. Mi most megyünk inszemre és minden ingyen van, egyszerűen felfoghatatlan, hogy eljutottunk oda, hogy végre ezt is támogatják...

Synlab és egyéb külsős vizsgàlatokért kell fizetni. Valamint a gyógyszerek, injekciók is párszáz forintba kerülnek.

2020. febr. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!