Szerintetek ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

A párommal babát szeretnénk.

Az utolsó menzeszem január 23-án volt, a ciklusaim óramű pontosan 25 naposak.

Az ovulációs naptár február 3-ra írta az ovulációt, de nekünk az ovus teszt 4-én és 5-én lett pozitív.

A párommal 3-án, 4-én, 5-én is együtt voltunk.

A következő menzesznek tegnap kellett volna megjönni, de 2 napja csak ilyen pecsételő "pötyögés" van, a terhességi teszt viszont negatív.

Mi lehet ilyenkor?

2020. febr. 18. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
ha nem jon meg addig, par nap mulva tesztelj ujra.
2020. febr. 18. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, érdemben sajnos nem tudok válaszolni. Akár én is írhattam volna a kérdést... Jan. 18-án volt meg ezelőtt, febr. 2-án reggel volt + az ovu tesztem. Pms tünetek egyáltalán nem jelentkeztek, már tegnap azt hittem, hogy meg fog jönni, pici barna vmi maszat volt a tisztaságin. Szombati tesztem (12.dpo) negatív, azóta nem teszteltem, mert azt hittem meg fog jönni. Ha reggelre sem jön meg, tuti tesztelek.
2020. febr. 18. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Mikor csináltad a tesztet? Ha jól számolok, ma vagy a 12.dpo-n. Hány napos a luteálisod?

2020. febr. 18. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:
12 vagy 13 dpo-n vagyok, nem tudom pontosan melyik napra esett az ovu, mert 2 + is lett. a luteális szakasz nem tudom hány napos, lévén most kezdtünk bele a baba projektbe és nem eddig nem nézegettem ovulációt igy nem tudom hogy az a iklus hány napos. de gondolom 12-13 körül lehet.
2020. febr. 18. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:
3 tesztet csináltunk eddig, vas reggel, hétfő reggel, meg ma délután
2020. febr. 18. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha erdekel vkit, 4 nappal kesobb de sajnos megjott.
2020. febr. 20. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Sajnálom! 😔

Nekem is megjött 18-án. 😔

2020. febr. 20. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!