Kaáli állami lett?

Figyelt kérdés

Akkor ez már tuti biztos, hogy semmiért nem kell fizetni, amit a Kaáliban csinálnak? Legyenek azok vizsgálatok vagy kezelések?

Elég kusza az egész, de ha erről születik egy fix törvény, akkor nem tudom mire fel kérdéses minden még mindig.

2020. febr. 4. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A megelőző dolgokból van olyan, amiért (még) kell fizetni, vérvétel és egyebek, meg a fagyasztásért is. Lassan őrölnek a malmok, azért kusza minden.
2020. febr. 4. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Egészen egyszerűen csak arról van szó, hogy sok intézmény még nem kötött szerződést az OEP-pel, és nem tudják még elszámolni rendesen, azért homályos az egész dolog. Tudom, sajnos mi is éppen lombik előtt állunk, és örültünk, hogy hátha végre nekünk is jut valami támogatás, de sajnos egyelőre csak jobban megbonyolították a helyzetet.
2020. febr. 7. 21:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma voltam. És nem kell fizetni. Alap vizsgalatokon vagyunk tul es a tartozas papiromat is eldobtak. Szoval a Kaali ingyenes. Persze a kulso vizsgalatok nem.
2020. febr. 8. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!