Az miért van hogy ha belém élvez párom azonnal ki folyik a spermája?
Ez normális
?
Köszönjük Emese!
Nyilván nem köt beléd, hisz folyékony halmazállapotú...
😂😂🤣
Huh 🤦♀️ a kérdésnél már csak a válszokon röhögtem jobban. 👌
Attól függ, hová élvez!
Az arcodról is azonnal lefolyik! Ha meg se..be élvez,onnan nem kéne kifolynia, hacsak nem rosszul zár az ánuszrózsád!
Bugyutának tűnik a kérdés elsőre, de a válaszok még ostobábbak. Nyilván azért kérdez itt az ember mert kiváncsi a tényleg hasznos tanácsokra. Mivel a teherbeesési probléma témában kerdezed, gyanítom, hogy babát szeretnétek. Nos nekem is problémát okozott a baba projekt elején, hogy amikor a férjem kihúzza ne folyjon ki egyből. Én úgy csinálom, hogy egyből odateszek egy zsepit, hogy megfogja azt ami az elején kijön, letörlöm és azonnal összecsukom a lábam és keresztbe rakom. Na így éppen csak annyi jön ki amennyit a pénisze végével kihúz. Ezek után ne mozogj egyáltalán, nem kell feltett lábbal feküdni, csak a hasizom ne mozduljon meg.
Nekem se mindig jól sikerül, de egy nagyon kis mennyiség van csak a zsepin, aztán akar egy óráig is el tudok így feküdni, ha éppen jó film megy a tv-ben 😊
Sok sikert!😉
9# ami annyira a hüvelyed elejében van, attól nem leszel terhes.Hiába "tartod bent"
A "mélyre lőtt cucctól maradsz teherben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!