Negatív ovulációs teszt?

Figyelt kérdés
26 napos ciklusaim vannak, plusz minusz egy-ket nap, es a 8. naptol csinaltam tesztet a 19. napig, de mind negativ lett. Sőt, a tesztcsik is csak két nap jelent meg tök halvanyan, a tobbi napon semmi.
2020. jan. 13. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam. Próbáld meg más időpontokba nézni : pl. egyik hónapban esténként nézd v. késő délután. Másikban reggel. De az is lehet, hogy neked magasabb érzékenységű teszt kell. Nekem a drogériás tesztek nem váltak be (pl. facelle), egyszer sem mutattak peteérést. Netről rendeltem 20 db magasabb érzékenységűt, viszonylag olcsón és az mutatott erős pozitívat csak. Ha mindezeket megpróbáltad és még mindig nem jött a várt eredmény, akkor érdemes nődokihoz menni.
2020. jan. 13. 15:05
 2/4 Szandra2918 válasza:
Szia megtudod mondani annak az ovulácios tesznek a nevét amit az interneten rendeltél?
2020. jan. 17. 22:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Fertineten van erzekeny teszt, 25 db 4000 ft
2020. jan. 17. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én vateráról rendeltem.20db-ot kb.2000ft-ért.
2020. jan. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!