Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miben találtátok meg az élet...

Miben találtátok meg az élet értelmét gyerek nélkül?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 22:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Szomorú, ha valakinek eez kérdés. A gyerek soha nem szabad, hogy az élet értelme légyen. Annak a gyereknek,akinek az anyja vagy az apja igy gondolkodik, iszonyat terhet raknak a vallara.
2019. dec. 20. 08:04
 12/21 A kérdező kommentje:

Nekem nincs azzal bajom ha valaki nem akar gyereket. Van akinek ez a természetes, nekem az ha van, ettől még nem gondolom magam debilnek.

Nem rég tudtam meg, hogy valószínűleg soha nem lesz gyerekem. Eddig úgy alakítottuk az életünket, hogy bármikor jöhessen, meg legyen minden. Most teljesen újra kell tervezzük az életünket, egy életcélt találni. Nem akartam én rátelepedni se, csak szerettük volna ha van egy saját kis családunk. Aki nem jár ebben a cipőben az úgysem érti, na azok a hozzászólók a debilek!

2019. dec. 20. 10:01
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
3-as, szerintem te vagy a debil és nem azért, mert te nem akarsz gyereket, mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy hogy érzi teljesnek az életét. Azért vagy primitív, mert nem tiszteled másnak a véleményét. Ha a kérdező úgy érzi, hogy neki gyerekkel teljes az élete, az a szíve joga. Nagyon vagány és menő csajnak tarthatod magad, kedves "most aztán jól megmondom lány", de tényleg, akkor mit keresel ezen az oldalon, ahelyett, hogy a vállalkozásodat intéznéd? :)
2019. dec. 20. 10:15
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

#3 szerintem keresd meg a gyógyszered mert jó messzire gurult. Debil a stílusod alapján meg te vagy. Meg primitív is. Nem tudom miért kell ilyen stílusban neki esni egy másik embernek, csak azért mert ő gyerekkel érezné teljesnek az életét. Bezzeg ha neked vágna le valaki hasonló műsort, mert te a vállalkozásodnak élsz nem a "kölykökek" akkor gondolom neked állna feljebb jól gondolom?

Ne is szaporodj, védekezz csak triplán, mégis mit tanulna tőled egy gyerek? Elmebajt? Hogy rontsunk rá valakire aki máshogy élné az életét mint ahogy azt más elképzelne?

Amúgy marha frankó lehet az életed ha olyan platformokon kell olvasgatnod, ami számodra teljesen tájidegen, és nem vagy benne kompetens. Macskák kategóriába is odaokádod hogy utálod a "dögöket"? De ostoba vagy te jó ég.

2019. dec. 20. 11:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Örökbefogadás?
2019. dec. 20. 22:02
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg magyarázza már meg valaki hogy téved a gyerekvallalas-neveles kategóriába valaki aki utálja a gyerekeket és soha nem akar saját gyereket?

Esetleg titkon azért mégis csak vágyik rá?

Én legalábbis bele se nézek olyan témába ami ennyire nem érdekel.

2019. dec. 20. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő titkon valószínű akarhat gyereket, a férje ráerőlteti, hogy ne akarjon, ő meg meg akar felelni a férjének. Most is itt olvasgatja a kommenteket, ahelyett, hogy a fantasztilus gyerek nélküli életével foglalkozna, de nem mer védekezni, mert álcázza, hogy megint itt van

Kérdező, én elgondolkoznék az örökefogadáson, vagy ha az nem jöhet szóba, akkor a gyerekre szánt péznzt és időt utazásra, új hobbira, nyelvtanulásra költeném. Valamivel elvenném a figyelmemet a gyerekről.

2019. dec. 21. 05:02
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
@17: akkor lehet, hogy még magának is próbál hazudni, hogy milyen csuda jó gyerek nélkül. Közben ösztönösen vágyik rá, hiszen az a normális évmilliók óta.
2019. dec. 21. 08:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3-as, azért van baj nálad. Nem kicsit lehetsz idegbeteg, és valahol én is azt gondolom, mint ahogy már írták, hogy van oka annak, hogy ez a téma ilyen indulatot váltott ki belőled.

Kedves kérdező😊

Annyi mindent lehet kezdeni az élettel! Sajnálom, hogy így alakult nálatok. Viszont most 2 dolog történhet: vagy életed végéig ezen fogsz kattogni, az örök hiányérzettel. Vagy tartalmasan kitöltöd az életed, hogy mivel, azt te tudod. Mind két verziónsk ugyanaz a vége, csak nem mindegy milyen módon jutsz el odáig.

Én ha nem tudnék túl lépni ezen, biztosan örökbefogadnék egy gyermeket, ha elvonatkoztatsz a vérvonaltól, szinte semmiben sem másabb így felnevelni egy gyermeket.

Kívánom, hogy megtaláld a saját megoldásod! 😊

2019. dec. 21. 11:46
 20/21 anonim ***** válasza:
24%
Miért esett mindenki a 3-asnak nem tudom. Amikor a családanyáktól állandóan azt hallom, az én életem milyen üres gyerek nélkül,akkor a gyerektelenek miért nem mondthatnak véleményt? Miért nem lehet elképzelni, hogy valakinek vannak jobb dolgok az életben mint szaporodni. nagyon osk gyerekes irigy a gyerektelenek gondtalan életére. Azért kritizálják őket.
2020. máj. 28. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!