Miben találtátok meg az élet értelmét gyerek nélkül?
Ha olyanhoz is szól a kérdésed aki szeretne gyereket de még nincs, mert egyedül vagyok..
Hobbiból bringázok rengeteget, a munkámra koncentrálok, sikereket érek el benne, fejlődök, gyüjtögetek, sok időt töltök a családommal. Most ez az élet így boldoggá tesz de saját családdal érezném teljesnek a képet.
Én csak addig találtam értelmet benne, amó nem lett gyerek (meg előtte párkapcsolat). 😂 Addig viszont sokmindenben: munka a köbön, sport (amatőr versenyzés plusz hobbinak jóga), olvasás, kézművesség, társasjáték, kirándulás, világmegváltó tervek, emberi kapcsolatok, flow élmények, szép percek, szép érzések.
A gyerek után ez mind már másoknak jut.
Hú, de felidegesítenek az ilyen debil kérdések!
Mintha csak gyerekkel lehetne teljes életet élni!
Soha nem akartam gyereket. Utálom a kölyköket!
Van egy férjem, akit imádok, ő sem akar gyereket. Ha lenne, az elrontana mindent, mint ahogy más kapcsolatokat is tönkretesz a gyerek. Amikor kirepülnek, ott áll a két bamba ember és nem tudnak egymással mit kezdeni, mert már rég nincs egymáshoz semmi közük.
Van egy vállalkozásom, imádom, amit csinálok. Mondhatom, hogy egyben ez a hobbim.
El nem tudom képzelni, hogy lehet egy gyerek az élet értelme. Ezek szerint ha nincs, akkor nem ér semmit az életed? Mondjuk életed első 18-20-... évében, amíg nincs gyereked, addig nem örülsz semminek, értelmetlen minden napod? Hát ez totál gáz és beteges, és szánalmas.
#3: te meg 60-80 évesen állsz majd bambán, hogy ezt elcseszted, csak jó lett volna 1-2 utód.
És egyébként nem mennek szét a házaspárok csak mert kirepültek a gyerekek. Nekünk ugyan még picik a gyerekeink, de szüleink, nagyszüleink utána is jól meg voltak, vannak egymással kettesben.
ha életed értelme a gyerek lenne, inkább ne szülj... muszáj sok nőnek ráülni a teremtményére, negyvenéves korukban is anyuci picikéjeként tartani, és ahányszor eszébe jut a gyereknek, hogy mostmár azért felnőne és önállósodna, elkezdeni drámázni, hogy ő az életed értelme, meg mi lesz veled, meg megölöd magad ha elmegy otthonról...
hidd el, nincs gyerek aki ilyen szülőre vágyna.
#3-as, ha "utalod a kolykoket", mi a loturot keresek ebbe a kategiriaba? Nyilvan nem hozzad szolt a kerdes, menj es elvezd a vagany kis eleted a vallalkozasodba...
Kerdezo: amig csak ketten voltunk, minden energiamat a munkaba es a paromba fektettem. Ugy is jo volt, de ugy velem, igy kerek a csalad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!