Amióta elkezdtem szedni a Femibion 0, a 29-30 napos ciklusomból lett 32,34,37,38 napos ciklus, szerintetek lehet a Femibion0 miatt?
Figyelt kérdés
A rendszertelen ciklus mellett teherbe lehet esni vagy forduljak orvoshoz már 10 hónapja próbálkozunk2019. dec. 18. 11:37
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy lehet-e a femibion0 miatt a ciklus eltolódás, én elsőre azt mondanám, hogy nem.
Én mindenképp a nőgyógyászomhoz fordulnék segítségért, tanácsért a megváltozott ciklus és a 10 hónap próbálkozás miatt. 10 hónap egyébként nem extrém hosszú idő.
A femibion0-t ki tanácsolta, hogy szedd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!