Mi lehet az oka a barnázásnak?
Van már egy kisfiam és tervezzük a második babát. A ciklusaim 35-38 naposak, de néha előfordul 33 vagy 40 napos is. Ezen nem aggódom mert az első baba egyből megfogant és semmi gond nem volt a terhességgel. Most viszont már jópár hónapja nem védekezünk és eddig semmi jele a babának.
Tudom ez meg nem olyan sok idő és sürgetni sem akarom, de ebben a hónapban olyan furcsaság történt ami eddig nem volt és hátha tudja valaki hogy mi lehet.
A férjemmel utoljára a 12.napon voltunk együtt, tudtuk hogy ehónapban nem is lesz ebből vszeg semmi, mert nekem úgy 16-18.napon van a peteérésem. Úgyhogy nem is foglalkoztunk vele, amúgy is csupán annyit teszünk, hogy ismét nem védekezünk egy ideje. Én tudtam hogy ebből baba nem lesz, mert ő elutazott a 12.nap után 2 hétre.
Tehát peteérés előtt jó 4-5 nappal voltunk együtt. Viszont a peteérés normál idejében 17.naptól barnázni kezdtem. Ez eltartott kb 5-6 napig is. Azóta semmi. Ez a barnázás egyébként mindennap kb 1-2 csepp volt a wc papíron vagy a fehérneműmön. Szerintetek hormonális gond lehet?
Sokat stresszelek mert közben dolgozom is, ami elég húzós. Ha hormonális probléma akkor mi lehet? Gátolhatja a teherbeesést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!