Segíthet a Merckformin xr 500 mg-os? Esélyes még ez a hónap? Tapasztalatokat szeretnék kérni.
3 éve próbálkozunk babával, eddig sajnos sikertelenül.Az IR-em minimálisan magasabb volt és a súlyom is több volt. Leadtam 3 hónap alatt 10-12 kg-ot (most vagyok 152 cm és 68 kg kb.) és már kétszer meg is jött.Legutoljára már 40 napra. ez volt otk.26-án.ma reggel csináltam egy facelle tesztet de negatív lett.
Nincs gondom a tsh-val és a többi hormon eredményem is jó.
A reményt sosem szabad feladni. De azért amit leírsz, az még sajnos messze van a normálistól. Van igazolt peteérésed?
A TSH a legkevésbé mérvadó. fT3, fT4, anti-TPO, anti-TG hormonok milyenek?
Milyen diétát tartasz? Mennyit sportolsz?
Ne haragudj de ilyen válaszra nincs szükségem.Ha normális választ nem tudsz adni, akkor inkább ne írj!!
Oda van írva hogy 3 éve próbálkozunk a babával-gondolod azt is a gyógyszerrel teszem??? élek szexuális életet a párommal......
Minden hormonon szintem normál értékben van.
napi 5x étkezés és torna ,séta, bicajozás megy napi szinten
a doktornő azt mondta hogy szépen vissza áll majd a peteérés is így hogy megjön magától és hogy fogyok is adjak magunknak 3 hónapot (ez volt egy hónappal ezelőtt)
Kedves Kérdező!
Ez LH vagy HCG teszt?
Első Merckforminos hónapban lett baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!