1-2 nap késés,37,2 ébredési hő, negatív teszt. Mitől lehet?
Általában 28-29 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 30. napon. Pont a 10. napon voltam nőgyógyásznál és 13 mm-es tüsző látott akkor.
Tegnap reggel teszteltem, negatív lett (vagyis van egy nagyon halvány vonal, de szerintem inkább száradási, ezért negatívnak veszem). Ha holnap reggelig nem jön meg, akkor tesztelek újra.
Esténként szokott lenni néhány percig menstruációs hasfájás, ezen kívül nincs tünet, mindig azt hiszem másnap reggelre megjön, de semmi.
3 hónapja, magas prolaktinszintre 2x1 bromocriptint szedek és enyhe pajzsmirigy alulműkődésre (határétéken belül van bőven, de babához kevesebb kell) 1x1 letroxot. Illetve 2x1 utrogestant, barnázásra kaptam, ezt 4 napja hagytam abba, a 26. napig kellett csak szednem az orvos szerint.
Görbém (biztosan tudom, hogy rossz helyre húzta be az ovut): [link]
Szia! Azt tudni kell, hogy a tüsző 24-26mmnél reped.. Naponta csak 1-2mm az amit növekszik. Ha a 10.napon 13mm-es volt, akkor valószínű, hogy 16.-17. Napon volt ovud :) átlagban 14napot számolunk ovu után a mensiig. Szóval 30.-31-32. Ciklusnapon kellene megjönnie. A hő is úgy mutatja :) Nemtudom, azóta lett fejlemény?? :)
Ha gondolod csatlakozz a kis csoportunkhoz és ott is tudunk neked segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!