Petevezetek atjarhatosagi mennyire faj?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

4 eve varunk a babara megkezdtuk a vizsgalatokat. Eddigi eredmenyek nekem jok doki azt mondta. Most ferjem sperma vizsgalata kozvetkezik ha vele is minden oke akkor kapok gyogyszert hogy rasegitsenek a babara. Ha ugyse akkor mehetek atjarhatosagira.

Valaki tud tapasztalatot? Mennyire faj? Rettegek tole. Vagy van esetleg koztetek h tobb ev varakozas utan a kiirt gyogyszer segitett megfoganni a kicsinek? Irjatok kerlek.

2019. nov. 13. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy átjárható a gyógyszer sem fog segíteni és az átjárhatósági is fájdalmas. Ez lenne az alap, hogy mielőtt elkezdenek össze-vissza Closytval stimulálni, megnézzék, hogy egyáltalán van-e értelme - átjárható vagy-e. Mert ha nem, akkor csak lombik jöhet szóba és felesleges extra hormonokat kapnod előtte.

Nyugi, a szülés fájdalmasabb, mint az átjárhatósági.

Emellett az se mindegy, hogy milyen átjárhatóságit csinálnak. Nekem hál'istennek laparaszkópos volt, így ki tudott derülni, hogy endometriózisom is van, ami akadályozhatja a teherbeesést. Nekem azóta lombikkal összejött, úgy hogy előtte 3 sikertelen stimulált hónapom volt. Ez az egész kb 1 évet vett igénybe. De én szerencsés voltam. Rengetegen vannak, akik évekig szenvednek.

Barátnőmnek ultrahangos kontrasztanyaggal. Tök kibírható, azt mondta. De nekik még nem sikerült, pedig volt már gyógyszeres rásegítés kétszer és két lombikjuk is.

Plusz rengeteg olyat láttam, hogy az volt a mondás, hogy minden rendben van az eredményekkel és mégsem jön a baba. Aztán megnézte egy jobban hozzáértő és kiderült, mégsincs annyira minden rendben... Vagy nem elég bizonyos hormonokat nézni, hanem a ritkábbakat is kell, mert ott lehet a kutya elásva. Nálam pl. ez volt.

Az hogy veled mi lesz, megjósolhatatlan, pláne így neten keresztül.

Az biztos, hogy én a stimulálásba nem mennék bele átjárhatósági és méhtükrözés előtt. Hogy legalább a szervi dolgok ki legyenek zárva.

2019. nov. 13. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fáj, legalábbis nekem fájt. Nem hasító fájdalom, hanem nagyon erős nyomás szerű. De gondolom ez azon is múlik, hogy mennyire van elzáródva a vezeték.

Pár pillanatig tart, hamar vége. Utána egyből elmúlik az érzés.

2019. nov. 13. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem röntgenes átjárhatóságim volt. Kb. 10 percig tratott az egézsz, átjárhatóak voltak, de nekem nagyon fájt.

Előtte 3 hónapig a clostyval próbalkoztunk, de nem jött be

2019. nov. 13. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

En leszek az ellen példa. Sztk-ban csináltak aima röntgenes átjárhatóságit. Rettegtem tőle. Felfekudtem es imádkoztam. Dokim mondta, hogy hagyjam abba, nem lesz -gáz. Ha fáj, akkor meghív egy házi pálinkára, isteni pálinkát főzet. Hát nem kaptam pálinkát. Alig éreztem valamit. Amikor megfogta a mehszajamat fogóval, az egy pár másodpercig kellemetlen volt es ennyi. Vegig kérdeztem, hogy mikor fog fájni. De semmi nem volt. Bármikor újra megcsinálnám. Nagyon sokáig tartott, nagyon lassan csinálta, de az egyik oldalt sikerült megnyitni, mert az egyik el volt záródva.

Kitartást!

2019. nov. 13. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ultrahangos volt. Egyáltalán nem fájt, egy sima rákszűrés kellemetlenebb.
2019. nov. 13. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább csak kellemetlennek mondanám.
2019. nov. 13. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 2 hete csináltak Hycosy ultrahangos átjárhatóságit,mit mondjak nem volt kellemes,de kibírható, feszítő érzés és erős menstruációs görcsöt és nyomást éreztem.Pár másodperces az egész.

Ne aggódj!

Nekem a bal oldalit sikerült is megnyitni, a jobb oldali sajnos el van záródva.

2019. nov. 13. 20:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Es nektek atjarhatosagi utan sikerult a baba? Azt halottam h van aki utanna terhes lessz
2019. nov. 16. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!