Flor Ferenc kórházban csináltak tegnap lakoroszkópias petevezeték átjárhatósági műtétet! A dr nő azt mondta minden rendben átjárható mind két petevezeték! Volt olyan akinek ugyan így volt aztán még is sikerült a baba?
Kis infó :)
Van már egy kislányunk ő lassan 6 éves lesz 2 éve lassan, hogy kistesóért küzdünk de sajnos nem jön így mind ketten orvoshoz fordultunk és mivel már minden féle próbálkozási lehetőségen túl vagyunk ( mind ketten egészségesek) így dr nő azt mondta csináljunk egy lakoroszkópias petevezeték átjárhatósági műtétet hátha.. De nem talát semmit ami miatt nem lehetne kisbaba így most 3 hónapot adott nekünk aztán meddőség központba kell menni :( ezért kérdeztem, hogy volt e olyan akinek meg csinálták ezt lakoroszkópias petevezeték átjárhatósági műtét és minden rendben van de utána még is jött a baba :)
Nekem inkább a meddőségi inhézetben eltöltött idő alatt az volt a tapasztalatom, hogy a tökéletesnek hitt leletekről mindig kiderültek, hogy nem is annyira azok, hogy az előző orvosok nem hozzáértően vagy hanyagul nézték meg, és ezzel rengeteg időt veszítettek a párok. Illetve, hogy alap vizsgálatok rendben vannak, de a speciálisan kiterjesztettfk már eltérést mutatnak, ami anélkül nem derült ki, hogy meg ne csinálták volna.
Persze jó ha az ember talál olyan kapaszkodókat, amikben reménykedhet, mint pl a petevezeték átjárhatósági utáni teherbeesés. De érdemes a dolgok után is menni, aztán ha mégis bejön a reményt keltő dolog, akkor örüljetek.
Mi már a méhpempő kúrán is túl vagyunk a férjemmel :(
Igen, én is sok olyat olvastam már, hogy a meddőségi centrumokban nem fogadják el az előző leleteket. Nekem az orvos azt mondta, hogy a hycosy az utolsó lépés a meddőségi kivizsgálásomnál. Nyilván egy másik orvos, megint mást mond és más nála a protokoll.És igen, én reménykedem az átjárhatósági vizsgálatban...
Nekem még a Gynositol szedését javasolta a doktornő. Olvass utána esetleg annak is!
Ezek bizonyos esetekben segítenek, de nem minden típusú meddőségre jók.
Az meg, hogy az embernek van már gyereke, nem jelent semmit. Max azt hogy nincs összeférhetetlenség a pároddal. De ettől még más betegségek vagy akadályozó tényezők kialakulhatnak két terhesség között.
Nekünk sikerült, de végül csak lombikkal. És ittunk, ettünk mi is mindent ami ilyen-olyan orvosok javasoltak. Nem ezeken a táplálékkiegészítőkön múlik, ha valami komolyabb eltérés van.
Plusz nem lehet kihagyni a pszichológiai hátteret sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!