Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit fondoltok arrol hogy az...

Mit fondoltok arrol hogy az orvosom szerint nem 5 x 6x kell ennem, hanem cdak 3x mert akkor nemfog ugrandozni az inzulinsz, cukor szintem?! (Ir em van)

Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
csak jobban ért hozzá egy orvos mint egy gyakoris szerintem...
2019. nov. 9. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Meglepődnél néhány orvoson, ha IR-ről van szó.
2019. nov. 9. 11:34
 13/19 A kérdező kommentje:
2 orvosnal voltam. 2 kulonbozo dolgot mondtak...
2019. nov. 9. 11:39
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
A keplet egyszeru. Vegyel egy vercukor merot es nezd meg mi tortenik ha 5x vagy ha 3x eszel. Nem vagyunk egyformák. Ha ez ilyen egyszerű lenne hogy tartod a 160 gr-mot és az 5 étkezést, senki nem küzdene a teherbeesesnek aki ir-es vagy cukros. Gondolom neked azért mondta ezt mert nálad nem működik a klasszikus képlet. Van ilyen. Mamámnak pl nem megy fel a cukira a szilvától. A paradicsomtól meg igen. Na akkor ilyenkor meg mi van?! Van aki tud tk pekarut enni van aki csak ch csokkenttettet. Van aki pont fordítva. Az a baj ezzel az oldallal, hogy mindenki csak azt tudja ami neki bejött vagy a környezetében valakinek de hát ugye amennyi ember annyiféle szervezet. Viszont akinek valami bejött, azonnal szakértőnek is képzeli magát.
2019. nov. 9. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
29%

"de hát ugye amennyi ember annyiféle szervezet"

Hát ez nincs így azért. Mondhatni van a 99%, amire illeszkednek a szabályok, és az 1%, a kivételek. Mamád szerette a szilvát, hát bekamuzta, hogy ehesse. Cukros családom van, ismerem ezeket a dolgokat, nagyon is.

Tartani az 5 étkezést és a 160grammot nem egyszerű, kérdezd csak meg eskü alatt hogy akik annyira teherbe akarnak esni, vajon tényleg kiszámolják-e, vagy csak "megpróbálják tartani, de..."

House-nak van igaza: Az emberek hazudnak.

2019. nov. 9. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
A cukrod lehet ugyanolyan jó (vagy rossz) 5-6 étkezés mellet, mint a ma ajánlott 3 mellett, csak a hasnyálmirigyed kikészül az egész napos evészettől.
2019. nov. 9. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Jézus szerinted hogy kamuzza be, ha mernie kell a cukrát? Megmeri a szomszedet a sajátja helyett? Én értem amit mondasz de pont rolád szólt a bejegyzésem, mert te valamit tapasztaltál azt hiszed nagyon tudod. De ebből is látszik hogy nem. Képzeld 4 nagyszülőm és anyám is cukros baromira nem tudják pont ugyanazokat enni.

És képzeld a dietetikusuk nem csodálkoztok ezen. Lehet, hogy azert mert ő kicsit több beteget látott már mint te? 🤔 persze van aki csak simán ki akarja nyírni magát, de azért a legtöbben igyekeznék megtalálni amit szabad is és amit szeretnek is. És ez így nem lesz ugyanaz józsinak meg marikának. Persze nyilván vannak nagy százalékban működő kajak, de még azok se működnek minden egyes embernél. És nem, nem 1%-nál nem.

2019. nov. 9. 14:28
 18/19 anonim válasza:
47%
Az orvos jót mondott! Fölósleges 5x enni, minél többször eszel annál többször ugrik fel a vércukrod ami feltolja az inzulint is. Ebbe mi nem logikus egyeseknek?
2019. nov. 15. 21:25
 19/19 anonim válasza:
47%
A vércukort ne keverjétek az inzulinszintel mert a kettő nem egy.
2019. nov. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!