Mit fondoltok arrol hogy az orvosom szerint nem 5 x 6x kell ennem, hanem cdak 3x mert akkor nemfog ugrandozni az inzulinsz, cukor szintem?! (Ir em van)
"de hát ugye amennyi ember annyiféle szervezet"
Hát ez nincs így azért. Mondhatni van a 99%, amire illeszkednek a szabályok, és az 1%, a kivételek. Mamád szerette a szilvát, hát bekamuzta, hogy ehesse. Cukros családom van, ismerem ezeket a dolgokat, nagyon is.
Tartani az 5 étkezést és a 160grammot nem egyszerű, kérdezd csak meg eskü alatt hogy akik annyira teherbe akarnak esni, vajon tényleg kiszámolják-e, vagy csak "megpróbálják tartani, de..."
House-nak van igaza: Az emberek hazudnak.
Jézus szerinted hogy kamuzza be, ha mernie kell a cukrát? Megmeri a szomszedet a sajátja helyett? Én értem amit mondasz de pont rolád szólt a bejegyzésem, mert te valamit tapasztaltál azt hiszed nagyon tudod. De ebből is látszik hogy nem. Képzeld 4 nagyszülőm és anyám is cukros baromira nem tudják pont ugyanazokat enni.
És képzeld a dietetikusuk nem csodálkoztok ezen. Lehet, hogy azert mert ő kicsit több beteget látott már mint te? 🤔 persze van aki csak simán ki akarja nyírni magát, de azért a legtöbben igyekeznék megtalálni amit szabad is és amit szeretnek is. És ez így nem lesz ugyanaz józsinak meg marikának. Persze nyilván vannak nagy százalékban működő kajak, de még azok se működnek minden egyes embernél. És nem, nem 1%-nál nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!