Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Valakinek tippje, hogy lehet...

Valakinek tippje, hogy lehet időpontot kapni a győri Kaáliba?

Figyelt kérdés

4 hónapja (!!) minden nap telefonálok a győri Kaáliba, de egyszerűen nem kapok első konzultációra időpontot....

Próbáltuk hogy Pestre járunk fel, de a munkánk miatt nem bírjuk. Csak este lenne jó nekünk és kivitelezhetetlen az egész. Győriek vagyunk így csak Győr jöhet szóba. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy emiatt nem lehet kisbabánk, mert egyszerűen nem kapok 1 db időpontot 😣

Valakinek van esetleg báni tippje, hogyan sikerülhetne mielőbb? 😢

2019. nov. 6. 15:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Esetleg SzemelEsen nem tudsz kerni?

Másik intézetbe jártunk, oda is nehéz volt telefonálni, viszont közel volt a férjem munkahelyehez. Volt amikor atsetalt időpontot kerni.

Illetve az ottani orvosoknak nincs maganrendelese? Mármint sima nőgyógyászati rendelés.

2019. nov. 6. 15:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem a kérdést. Nem veszik fel a telefont? Vagy telefonon nem adnak időpontot? Akkor menj be személyesen.

Ha szeretnél gyereket, akkor szánj rá egy nap szabadságot, este nem fognak a kedvetekért kinyitni.

2019. nov. 6. 17:10
 3/12 A kérdező kommentje:

Felveszik a telefont, de nem adnak időpontot. Azt mondják, hogy nincs új adható időpont. Személyesen is voltam már bent. Úgy sem adtak!

Szánnák rá szabadságot csak mivel 22 napom van és rengetegszer felkellene mennünk Budapestre ennyi nem lesz elég, főleg, hogy időarányosan adják ki. Páromnál kb 20 nappal a cég bíráskodik....

Szóval ha felmondunk mind a ketten akkor kivitelezhető.

Mivel adnak igazolást ezekre a vizsgálatokra, nálunk az sem játszik, mert ha elmondom a főnökömnek akkor kirúgna azzal a lendülettel!

2019. nov. 6. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
A szabadságot arra értettem, hogy amikor a győribe mentek. Számomra ez hihetetlen, hogy személyesen odaállítasz és nem adnak időpontot. Két barátnőm is járt oda, egyiktől sem hallottam ilyet. Én a miskolciba jártam, ott is adtak időpontot.
2019. nov. 6. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
És a barátnőim tuti telefonon kaptak időpontot, mert az egyik pesti, a másik miskolci. Nem mentek el Győrbe személyesen időpontot kérni.
2019. nov. 6. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Menj el vmelyik ottani orvos magánrendelésére. Így oldalról becsúszva simán kapsz időpontot...
2019. nov. 6. 18:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem segít az orvosom. Mondta is hogy készüljek fel mert rohadtul nehéz bejutni!

Nem viccből írom, hogy ennyi ideje nem tudok bejutni.... minden egyes alkalommal felveszik a telefont és közlik hogy nincs szabad időpont.

És pont ezaz hogy Mo. minden részéről Győrbe járnak. Nekem 3 ismerősöm van akik oda jártak és több hónap volt mire bekerültek, sőt az egyikük 1 év után!!!

2019. nov. 6. 19:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ha Győrbe bejutnánk kb lehet szabadság sem kellene vagy csak a beavatkozásokhoz...
2019. nov. 6. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Menj oda és ne gyere el időpont nélkül. Írjanak be a következő szabad időpontra, akkor is, ha az fél év múlva lesz.

Nekem ez az egész azért hihetetlen, mert a budapesti ismerősöm, aki oda járt, a legjobb barátnőm, mindent megbeszélünk. Nem kellett neki sokat várni és simán kapott időpontot. Ismerőse sem volt ott.

2019. nov. 6. 20:22
 10/12 Dittte ***** válasza:
100%

Aki nem volt a győri Kaáliban bizonynem hiszi el, hogy mekkora túlterheltség van náluk. Mivel Kőrösi doktor a No.1 a hazai humánreprodukciós eljárásban, így gyakorlatilag országos az igény hozzá. En 2 hét alatt kaptam időpontot. Oltári mázlim volt. Amit javaslok, nekem is ezt javasolták, bejött: 7:59-től hívd őket. Ha foglalt, akkor a két számot felváltva. Ne várj! Nekem 20 percig volt foglalt azon a reggelen, amikor kaptam időpontot. 200 indított hívásom volt!!

Sem Boga doktor, sem Kőrösi doktor nem rendel máshol. Viszont ők a szakma csúcsa. Boga doktor viszonylag sűrűn, havonta ad ki időpontokat.

Ne add fel!

2019. nov. 6. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!