Hogyan tudnék teherbe esni?
Inozitol folsav kombó ivása este, sportolj, koffein fogyasztás abbahagyása..
Testsúlyod rendben? Párod is fogyasszon vitamint és figyeljen az életmódjára.
Nem csak ezeken múlik a dolog. Az életmódtól független lehet olyan baj amiről nem tudtok. Vagy egyszerűen csak várat magára. Én túlsúlyos vagyok apuka meg dohányzik mégis elsőre megfogant. Az ismerősöm meg egészségguru mégis pcos-es.
Nem vagyok az a fajta aki azt mondogatja hogy ne görcsölj rá mert ha valaki vágyik egy gyerekre önkéntelenül is rápörög. Viszont ne határoljátok be ennyire a szexet, csak lazán amikor jólesik és ne a gyerek miatt. A párod hamar belekeseredik a szexbe és úgy fogja magát érezni mint egy tenyészló. Szóval erre azért figyelj... Remélem mihamarabb összejön! :)
Ne keseredj el,tudom nehéz de a 6 hónap még nem sok. Mi 8 évig próbálkoztunk,orvosilag minsen rendben volt és akadálya sem volt. De tulságosan rástresszeltünk,mi is számoltuk mikor a legjobb de semmi. Ezek után történt hogy nyertünk egy ajándék utazást és elmentünk lazítani. Na ott nem gondoltunk semmire,teljesen el akartunk szakadni a hétköznapoktól. Ott megfogant a kisfiunk és azóta már 7 hónapos.
Azt javaslom ha nálatok sincs orvosi oka hogy baba legyen,ne stresszeljetek. Ne fogjátok ugy fel hogy AKAROM AKAROM AZONNAL. Ne görcsöljetek rá és menni fog. Emellett természetesen éljetek egészségesen. Össze fog jönni szorítok nektek,tudom mennyire nehéz nekünk sok évünk rá ment. Minden fejben dől el.
Akár én is írhattam volna ez a kérdést ki, ugyanez a cipő, csak nálam ez a 8. sikertelen ciklus. Már két éve szeretnénk babát, de most lettek adottak a körülmények. Eddig úgy tűnt minden oké, szép hőgörbék, kamaszkorom óta 25-28 napos ciklus, káros szokás nincs, nődokinál UH-n kétcentis tűsző, nem vagyok öreg (28), stb. Úgy álltunk neki, hogy fél év alatt csak összehozzuk. De gyerek sehol.
Ebben a hónapban is tankönyvi nyákom, ovus fájdalmam és hőgörbém volt, megtettük amit kell, ráadásul még le is lazultunk, mert utaztunk is egy jót. Ma reggel már esett a hőm, görcsöl a hasam, megint meg fog jönni, és ordítani tudnék... Ha végre méltóztatik megjönni, futunk egy hormonpanel/prolaktin/pajzsmirigy/IR és spermiogram kört.
Közben a kérdések már jönnek minden oldalról, hogy "na, mikor lesz gyerek??" meg valahogy az összes középsulis/egyetemi évfolyamtárs/munkatárs terhes vagy babázik, én meg állok a sorban a drogériában tamponnal és teszttel a kezemben hónapok óta... És persze én vagyok a hibás, mert miért görcsölök rá.
Ez van, az éltet, hogy a családomban mindenki 3-4 évet várt a babára, igaz ott volt azonosítható ok.
Valahogy nekünk is lesz, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!