Milyen okai lehetnek, ha egy nő nem tud teherbe esni?
Figyelt kérdés
Ismerek egy párt, tudni illik róluk, hogy már régóta próbálkoznak és nem jön össze nekik a gyerek. Egyszer a férfi elszólta magát: "Vigyáznom kell magamra, hisz nekem még gyereket kell csinálnom." Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy valószínűleg ő egészséges, a nővel van valami egészségügyi probléma.
Kérdem én, milyen okai lehetnek, ha egy nő nem tud teherbe esni?
2019. okt. 26. 22:20
1/6 anonim válasza:
Hát ez a mondat még egyáltalán nem azt jelenti, hogy nincs a férfinél baj. Az meg hogy miért nem lehet egy nőnek gyereke..... kismillió oka lehet
2/6 anonim válasza:
Nincs peteérés hormonális gond miatt, el vannak záródva a petevezetekei, egyéb gond miatt nem tud megtapadni az embrió, ha meg is termékenyül. A bonyolult ciklikus rendszere nem szabályos, be kell állítani. A meh alakja vagy elhelyezkedese nem kedvez a teherbeesesnek. Stb, stb, stb.
3/6 anonim válasza:
Szerintem inkább ne vonj le semilyen következtetést, mert ez a mondtat marhára nem arra következtet hogy a nővel vagy a férfival is lenne valamilyen gond. Hasonlót az én férjem is mondott már, még sincs semmilyen problémánk.
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem következik ebből, hogy a nőnél van a gond. Lehet akár nála is valami, ami miatt egészséges életmódot kell folytatnia. Vagy lehet mindkettejüknél. És van olyan is van, hogy egyiküknél se találnak semmit, mégsem sikerül. Egyébként meg google meddőség okai... De lehet hormonális (pl. pajzsmirigy), szervi (petevezeték elzáródás, méhsövény), vagy valamilyen akár rejtett folyamat (pl. lisztérzékenység, cukorbetegség, trombózishajlam).
5/6 anonim válasza:
Lelki problémák is lehetnek, a rágörcsölés nem segít.
6/6 anonim válasza:
Alultápláltság, alacsony testzsír, nehéz fizikai munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!