Inofolic vélemény?
Figyelt kérdés
Párommal 1,5 éve tervezünk babát, mindkettőnket kivizsgáltak, nálam progeszteron hiányt állapítottak meg, páromnál minden ok. Többszöri stimulációs kezeléssel állandóan cisztáim vannak, ezért a hormonok helyett valami egyéb megoldáson gondolkodom. Inofolic segíthet a peteérés elősegítésében?2019. okt. 25. 09:21
1/21 anonim válasza:
A pénztárcád megvékonyításában biztos fog.
2/21 A kérdező kommentje:
A kezelések is nagyon sokba kerülnek, kb. 40 eFt/hónap, és folyamatosan 3-8 cm cisztáim vannak...
2019. okt. 25. 09:24
3/21 anonim válasza:
Van akinek bejön van akinek nem. Próbáld meg. Nekem semmit nem használt.
4/21 A kérdező kommentje:
Esetleg valami egyéb ötlet? Már teljesen tanácstalan vagyok.
2019. okt. 25. 09:29
5/21 anonim válasza:
Barátcserjét is meglehet próbálni. Volt cukor/inzulin terhelésed is? Mivel és miért stimulálnak? Magától van ciklusod?
6/21 A kérdező kommentje:
Barátcserjét tavaly próbáltam egy ciklusban. Három clostis hónapon volt és egy closti + bemfola... mind a négy alkalommal kaptam tüszőrepesztőt is, plusz utrogestant, mégis ciszta van... Már félek egy újabb kezelestől. Egyébként 4 évig szedtem fogamzásgátlót, 37 éves vagyok...nem tudom miért nincs normális peteérésem.
2019. okt. 25. 09:53
7/21 A kérdező kommentje:
IR, PCO-m nincs, THS rendben... emelkedett tesztoszteron és DHEAS van, ami még nem jó, de nem tud vele semmit tenni az endokrinológus sem.
2019. okt. 25. 09:54
8/21 anonim válasza:
A Vitaltrend vagy a Pharmekal inozitolja azért nem akkora érvágás. Mondhatjuk, hogy nekem eddig semmilyen módszer nem hozott átütő eredményt. Több nőt ismerek, aki több év eredménytelenség után az Aviva tornát megkezdve esett teherbe - nekem semmi. Egy ismerősöm elkezdett egy olyan étrendet, hogy az összes főgonosznak tartott dolgot kiiktatta - pl. cukor (méz, glükóz stb.) fehér liszt, fehér rizs, könnyen felszívódó szénhidrátok, tejtermékek, feldolgozott-tartósított élelmiszerek stb., 3. hónapban már várta a gyereket. Én ugyanezt már egy éve tolom, semmi. (Bár kétség kívül vannak látványos ereményei más téren.) Inozitol + D-vitamin kombót szedek endokrinológus javaslatára évek óta - semmi.
9/21 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem a meddőségí központban, és az inofolic főként IR-eseknek hasznos. Aviva tornára pont most akartam jelentkezni, két hét múlva indul a tanfolyam, most kicsit elbizonytalanodtam. Az orvos szerint ez normális mellékhatás, hogy folyamatosan cisztáim vannak, én pedig úgy érzem, hogy ezért mindegyik ilyen hónap esélytelen volt.
2019. okt. 25. 18:41
10/21 anonim válasza:
Hát a clostyval ne csodálkozz a cisztákon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!