Aki 3-4 havonta menstruál mivel rendeződött a ciklusa?
Szia! Én is 2 havonta menstruálok, meg a szőrösödés az nagyon durva...
Igazából már 22 éves vagyok, én kisgyerekként még örültem is, hogy ilyen 60-80 napra jött meg, milyen jó... Most már annyira nen, meg nem is tudtam, hogy betegség, akkor.
Fogamzásgátlót akartak írni rá, de én meg azt nem akartam még...
Endocare klinikára járok, ott segítettek nekem.
160 szénhidrát diétát tartok, mellette heti 3x1 óra edzés, gyógyszerek. Másképp nem megy. A túlsúly nem jelent mindent, a hormonjaid attól még felborulhatnak.
Amúgy nem tudom, miért engem pontoztatok le, nem én találtam ki a fogamzásgátlót és nem is akartam szedni, mert szerintem sem oldja meg. Nem tanácsnak szántam.
Nekem nem rendeződött később sem és mivel a kérdező már szült is, valószínűleg nem tini.
Endokrinológushoz kell menni, de az éves várakozási idő, kivéve ha magánban megy... De én úgy tudom, akkor sem oldódik meg a probléma gyógyszerrel teljesen. Csak diétával, életmódváltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!