Az első :)
Én a sikeres beültetéskor 27, férjem 30 éves volt. 5. napra egyetlen embriónk volt "tökéletes", őt ültették vissza, most is itt rugdos, 21 hetesek vagyunk :)
Az alapprobléma elsősorban a férjemnél volt, kevés és rosszul mozgó spermium (ICSI volt).
Bár mégcsak a 8. héten tartok, de nagyon bizakodó vagyok.
Első lombik sikerült, 3 leszívott petesejt, 2 lett visszaültetve, egy maradt velünk. Mindketten 28 évesek vagyunk.
Nem vagyok sikeres lombikos, mégis úgy érzem adhatok egy kis reményt...
3 sikertelen lombikom volt a Debreceni Kaáli intézetben.Az utolsó 2015-ben. Akkor azt mondtam elég volt.Ha gyerek nélkül élünk is, de vissza akarom kapni az életemet. Nyilván nem mindenki éli így meg...
Aztán valami csoda folytán jelenleg 15 hetes kismama vagyok 😊 Totál spontán!!! Minden orvos csak pislog ránk! És úgy érzem tényleg most van itt az ideje! Én egyébként 34 éves vagyok,a férjem 43.
Szia
Igen es masodikra sikerult, 10hetes terhes vagyok :)
33eves, ferjem 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!