Nektek a fog. Gátló abbahagyása után, mikor s hogy jött meg?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk. 6 évig szedtem a tablettát. Abbahagytam a múlt hónapban. Meg is jött utána 30 napra, de csak 2 napig barnáztam,aztán 2 napig semmi se volt, ma viszont ujra vérzek, rendes élénkpiros vérzés, de semmi tünet, görcs, fájás, mellfeszülés semmi.
Szerintetek ez normális, vagy menjek vissza a dokimhoz? Nektek hogy állt be utána?
2019. szept. 24. 13:27
1/3 anonim válasza:
Én kb. 10 évig szedtem. Fel voltam készülve, hogy teljesen össze lesz zavarodva, ha abbahagyom. Ennek ellenére, pontosan megjött, 4napig tartott. Utána viszont 30 napra jött meg és csak 2 napig tartott. A következő hónapban viszont már 1 hetet késett és barnázással kezdődött. Kíváncsi vagyok mi lesz ezután.
2/3 anonim válasza:
Én 9 évig szedtem, a gyógyszer elhagyása után 3 hónapig még 28 napra jött meg, utána változó volt 25-29nap-ra, de azért nagyjából kiszámítható volt. 5-6napos volt mindig a menses, nem voltak ilyen 1-2 napok. Gyógyszer után fél évvel teherbe is estem.
3/3 anonim válasza:
Én 10 évig szedtem, majd megjött 35 napra, utána 42-re. Utána viszont 3 hónapig semmi. Elkezdtem barátcserjézni és meg is jött rá 2 hétre, azóta megjött 2-szer 28-31 napra, viszont peteérés nélkül. Elkezdtem inni az inofolicot és most már volt peteérésem is, igaz a 22. napon ovuláltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!