Fog. Gátló abbahagyása miatt kimaradt a menstruáció, így is lehetek azért terhes?
Babát szeretnénk, ezért 2 hónapja abbahagytam a tabletta szedését. Férjemnek a munkája miatt 2 hónapra külföldre kellett utaznia, úgy beszéltük meg, hogy mikor visszajön (holnap :) ), elkezdünk próbálkozni a babával.
A tabletta elhagyása utáni első menstruációm megjött rendesen, most viszont már 7 napja késik. Olvastam, hogy ilyenkor sok nőnek "megzavarodnak" a hormonjai, idő kell, míg beáll a menzesz, előfordulhatnak ezek a kimaradások akár hónapokig.
Terhes nem vagyok, hiszen az elmúlt 2 hónapban nem is voltam együtt a párommal, előtte meg még szedtem a tabit (de azért teszteltem, biztos ami biztos, negatív lett).
Szóval szerintem egyértelműen a tabletta elhagyása miatt csúszik most egy hete a vérzésem.
Holnap jön haza a férjem, biztosan "egymásnak esünk", de így hogy nem állt be a menzeszem, ugye ne reménykedjek, hogy baba lesz az együttlétekből?
Vagy ha esetleg 8-9 napra megjön, akkor lehetséges?
Köszönöm!
A kóbor ovuláció ritkább mint a fehér holló! Ne állítsuk már úgy be, mintha minden második nőnek lenne...
Ha nincs menzesz, valószínű nem lesz baba. Gyógyszer abba hagyása után ez igen jellemző..
Én a dolgok elébe mennék és kivizsgáltatnám magam (baba tervezés előtt amúgy is jó lenne), felkeresnék egy orvost és kiértékeltetnék egy hormonsort. Inkább ez mint hogy találgassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!