Ha nem terhesség, akkor vajon mi lehet?
Ez volt az első olyan hónap, amikor ovutesztek segítségével próbálkoztunk, múlt kedden olyan pozitíat mért, hogy csak na, szóval meglehetősen pozitív volt az én kedvem is, úgy éreztem, hogy az elmúlt fél évben, amióta próbálkozunk, most lesz először igazán esélyünk, mert ezek szerint mindig rosszkor voltunk együtt, három nappal a naptáram szerint várható ovuláció előtt jelezte a pozitívat.
Csakhogy most meg tegnapelőtt elkezdtem vérezni, egy héttel a nemvárt előtt. Először csak gyengén, rózsaszínes vér a papíron, szinte még örültem is (a híres beágyazódási vérzésre gondolva, ugye), de csak nem múlt el, és most már erőteljesebb is. Nem olyan, mint mikor normálisan megjön, sokkal “hígabb”, vízszerű, de mennyiségre jelentősen több, mint amit bárhol normálisnak írnak a neten.
El is tudnám fogadni, hogy ez valami fura menstruációs anomália, mert amúgy a menzeszem mindig napra pontos volt eddig, csakhogy egyébként meg ha ez nem lenne, egész jó esélyeket mondanék magamnak a teszteléshez. Szaglásom sose volt, most hirtelen olyan szagokat kezdtem érezni (és kellemetlennek tartani), ami eddig nem volt jelen, olyan ételek, termékek, amiket eddig rendszeresen használtam most sokkal erősebb szaggal bírnak és nem is a kellemes fajtából. Az ízérzékelésem is megváltozott, tegnap ittam (volna) egy pohárral a kedvenc boromból, de egy korty után inkább a férjemnek adtam, mert undorított az íze. Az egyébként pici mellem látványosan megduzzadt, és fáj, amit pedig menstruáció előtt sose szokott, vagy csak nagyon enyhén.
Terhességi tünetekhez ez persze korai lenne, tesztelni meg aztán főleg, pláne, hogy vérzek is, de akkor ez mégis micsoda? Mitől változtam meg hirtelen ennyire? Két hét múlva kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz, addig nyilván sok minden történhet, de érdekel, hogy esetleg másnak is volt-e már hasonló, és annak mi lett a vége.
Bocsánat, hogy hosszú lett, de köszönöm ha elolvasod és válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!