Mennyibe kerül a lombik?

Figyelt kérdés

Most tudtuk meg, hogy a 18 milliós spermaszámmal esélyünk sincs természees úton babára. Bár erre 2 év próbálkozás után rá kellett jönnünk.

Nos, az anyagi részén jobban aggódunk jelenleg, mint maga a procedúrán. Bármire képesek vagyunk, hogy lehessen kisbabánk.

Az anyagiaktól eléggé félünk, mert nincsenek tartalékaink viszont nem szeretnénk várni a tb támogatott opcióra.

Ha csak a gyógyszereket, leszívást, beültetést nézzük, akkor ezek durván mennyibe fognak kerülni? Átjárhatóság, hormonvizsgálat megvolt. A méhtükrözés most lesz meg, szóval ezek letudva, ezekkel nem kell számolni.

2019. szept. 20. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekünk se mondta senki, fórumokon olvastam róla. Szóltam a recepción, és már irták is a útiköltséges papírt.

Március 6-án voltunk első konzultáción,és már májusba kezdhettünk volna, de volt egy kis gikszer, így július lett.

2019. szept. 23. 13:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Olvasgattam, de elég kacifántosak a leirtak. Úgy értelmeztem, hogy csak a lekhely szerinti meddőségi központba járkálást támogatják. Mi meg ugye Győrből járunk fel Budapestre :(
2019. szept. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!