Tesztelek, mindenhol vonalakat látok már. Mit gondoltok?
Ovutesztek erősödnek, Facelle iszonyat halvány, one step 25ös negatív.
A predictor alsó részén egy halvány színes pötty és fél vonal volt csak, fotózni alig tudtam. Erre ma elővettem ilyen megszaradva:
Facelle időnbelül
Lombikos vagyok, ez természetes ciklus. 3 nap van mensiig.
Egy picit nyugodj meg. Tudom, hogy nem könnyű, de muszáj, mert így bedilizel.
Ezek sajnos negatívak. Ovutesztet felesleges csinálni.
Az első száradási, nekem volt ilyen, más teszt negatív, és csodálatosan meg is jött két nap múlva.
Az alsó, hát nem tudom. Mintha... De egyetértek kettessel, hogy picit nyugi, és inkább az elmaradó menstruáció napján tesztelj. Ezzel különösebben nem vagy előrébb, csak még jobban megzavar :(
Köszönöm
Nem vagyok nagy izgalomban, már tárgyilagosan kezelem a teszteléseket :)
A facelle egyertelmű pozi amúgy, csak leromlik itt a minőség.
Viszont a mi esetünkben nem mindegy ,h előfordul e spontán, még ha lehet meg is szakad majd, vagy sem.
Az a furcsa, h a predi halványból ilyen erős vonal lett.
Egyébként van már gyermekem, akkor is az ételundor volt az volt az első jel mensi előtt. Emiatt teszteltem. Fel van fordulva a gyomrom, már fáj a derekam is
Ezek negatív tesztek.
Elhiszem, hogy szeretnéd már azt a babát, de rémes ez a rágörcsölés, rossz nézni!
Először is azt ajánlom, hogy ne tesztelgess a menzesz előtt, mert csalódás.
Másodszor is nyugodjál meg, mert ha nem fogansz meg, annak a stressz az egyik legfőbb oka, mivel görcsben van az egész méhfal.
Oke, tapasztalat: idon tuli, ervenytelen teszt, ebbol semmi biztos nem derul ki. Szivesen!
Sok sikert a babahoz, szoritok!
Ezek negatívak.
Ha fontos tudni hogy elindul-e vmi, akkor holnap reggel menj el magánlaborba hCG szintet nézetni. Az egyértelmű választ ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!