Ebben az esetben milyen orvoshoz forduljak?

Figyelt kérdés
Ma voltam vervetelen. Osztrogen es progeszteron szinet nezettem! Nem kuldott orvos,magamtol mentem mert mensikor szinte vegig barnazok! Nogyogyasznal voltam rutin vizsgalaton plusz rakszuresen,ott minden rendben vol!(ezt a barnazast akkor nem mondtam neki) szoval ha alacsony vagy epp magasak lesznek ezek az eredmenyek miylen orvoshoz kell fordulni? Nogyogyaszhoz vagy endokrinologushoz? Ja es hashimoto pajzsmirigy betegsegem is van! Remelem hamar megtalaljuk a problema okat es megerkezik hozzank a golya!
2019. szept. 4. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Endokrinológust keress!

És sajnos nem mindegy az sem kihez mész.

Hashimotora mit szedsz? Milyenek a pm értékeid most?

Van ovulációd? Ovu utáni 7.napon vetetted le a progeszteront és ösztrogént? Magas proginál örülj. A magas ösztrogén meg inkább a 3.napi vérvételnél probléma. De ahogy mondtam: jó endokrinológus!

2019. szept. 4. 10:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Euthyroxot szedek most,de ugy erzem ez sem eleg,vagy sok! Tsh is nezettem most! Mindenkepp tervezem mas endokrinologushoz menni ,mert amikor a mostani dokimnak elmondtam hogy nem jon a baby es a pajzsmirigyemre gyanakszom azt mondta semmi koze nincs a kettonek egymashoz! Ma volt a vervetel es csutortok-penteken kell megjojjon! Ivulaciom az Lh tesztek szerint van!
2019. szept. 4. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ovulációhoz képest 7.napra kell progeszteront nézetni.

Nagyon jó endokrinológust tudok ajánlani, ha el tudsz menni Kecskemétre. Mi Sz.fehérvárról odajárunk és nélküle nem sikerült volna teherbe esnem. Vagy Bp-en az Endocare.

2019. szept. 4. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Igy akkor használhatatlan lesz az eredmeny mert nem jokor csinaltam?
2019. szept. 4. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így nem releváns.
2019. szept. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!