LH teszt miért 2 csíkos mindig?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy csak akkor pozitív,ha a kontroll csík legalább ugyanolyan sötét,de nekem eddig mindig csak 2 napig szokott pozitív lenni,a többi napon hómező. Illetve a 2 pozi nap előtt napról napra erősödik, aztán pozi és eltűnik. Most ebben a hónapban folyamatosan két csíkos. Nem olyan erősen,de rendesen látható. Vajon gond lehet velem?2019. aug. 30. 20:57
1/2 anonim válasza:
Ha ugyanazt a tesztet használod mint eddig, akkor az hogy elkezd erősödni, de nem erősödik erősebbre mint a kontrollcsík, jelezheti, hogy nincs peteérésed - legalábbis nálam ez volt. Sosem teszteltem pozitívat. Mindig halványabb volt a tesztcsík mint a kontrollcsík. Az uh igazolta, hogy nincs peteérésem.
2/2 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt ebben a hónapban, nem is értem mi történik, eddig órát lehetett volna hozzám igazítani. Ma van a ciklusom 37.napja és egyelőre nem jött meg, a hcg tesztek negatívak. Ma tervezek időpontot kérni a nőgyógyászhoz, szerintem egyébként az lehet, amit az első válaszoló írt, peteérés nélküli hónap. Mindenesetre az ilyet jobb mihamarabb kivizsgáltatni, főleg ha babát szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!