Ovitrelle nem csinált semmit? Előfordulhat hogy a tüszőrepesztő nem csinált semmit?
Figyelt kérdés
08.09-én adtam be az Ovitrellet, de a menstruációm nem jött meg azóta sem, a tesztek negatívak. Most ilyenkor mi lehet?
Megyek orvoshoz de csak 1 hét múlva.
Fehér folyásom van, elég sok, meg fáj az alhasam de ennyi.. volt már valakinek hasonló?
Pcos, enyhe ir.
2019. aug. 30. 19:25
11/15 anonim válasza:
Végigcsináltam 3 inszeminációt és egy lombikot. Igenis a hormonok, amiket a stimulálásra kapsz, be tudnak kavarni a normál ciklusodba. Az Ovitrelle, ha elegendőt kapsz, mindenképp csinál peteérést. 30 tüszőnél 2 Ovitrelle bőven elég volt nekem. Időzített együttlétnél vagy inszemnél nem engednek egy vagy két tüdzőnél többet érni, így egy tüszőrepesztő elég és annak működnie is kell. De várd meg ügyesen, hogy mit mond a doki 😉
12/15 anonim válasza:
Nekem 12 db tüszőhöz 2 doboz ovitrelle kellett. Ha bele gondolsz ezek mind hormonok, nagyon be tudnak kavarni szerintem minden szervezet más.Nyugodj le várd meg az orvos mit mond de ugy is minden rendben lesz😊😊mikor mész dokihoz?
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Már egyszer kaptam Ovitrellet még márciusban akkor sikerült is a baba, csak sajnos missed ab lett a vége. 😐
Azóta a ciklusom szabályosabb , mint valaha , minden hónapban clostilbegytet és gonal-fet is kapok, de most először fordult az elő, hogy meg se jön és a tesztek is negatívak. Pedig most kaptam a legkevesebbet.
Jövőhéten pénteken megyek orvoshoz, addig szabadságon van.
2019. szept. 1. 08:39
14/15 anonim válasza:
Nekem lombik miatt volt ovitrelle. Sikerült is csak sajnos nem fejlődött a baba igy elment. De igy is késéssel de megjott a menstruáció. Ha aggodsz menj el másik dokihoz, persze mindenki aggodna, igyál sok folyadékot és persze kicsit nyugodj meg🤞
15/15 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap másik dokinál. Érdekes dolog történt. Hatott az Ovitrelle és megrepedt egy tüszőm a jobb oldalon, de mellette volt egy másik nagy és tegnapelőtt az is megrepedt, éreztem is a bal petefészkemnél, és az orvos is látta a jeleit. Dupla ovulációm volt. Ezért nem jön meg a menzeszem már 2 hete. 😊🙏
2019. szept. 6. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!