Ovitrelle nem csinált semmit? Előfordulhat hogy a tüszőrepesztő nem csinált semmit?
08.09-én adtam be az Ovitrellet, de a menstruációm nem jött meg azóta sem, a tesztek negatívak. Most ilyenkor mi lehet?
Megyek orvoshoz de csak 1 hét múlva.
Fehér folyásom van, elég sok, meg fáj az alhasam de ennyi.. volt már valakinek hasonló?
Pcos, enyhe ir.
Attól, hogy a tüsző megrepedt, még nem feltétlenül termékenyült meg a benne lévő petesejt. Tehát attól, hogy megjött még nem jelenti azt, hogy az Ovitrell nem csinált semmit.
Nekem 3 inszeminációm volt, ahol mindig volt stimuláció is, tüszőrepesztés is és egyik sem sikerült. Csak a lombik - PCOS-sel, IR-rel és Hashimotoval valamint műtött endoval.
Hűha, szerintem nem értetted a kérdést. Ovuláció után 14 nappal menstruáció van. Eddig mindig így volt nálam is hormonok ide vagy oda. A ciklusom is teljesen szabályos. A kérdés az volt hogy előfordul -e hogy a tüszőrepesztő injekció nem használ. Ennyi. Mással kapcsolatban köszönöm, de majd az orvosom tud segíteni.
Kedves utolsó. Senki nem csodálkozik semmin, de légyszíves ne okoskodj , úgy hogy semmit nem tudsz rólam, kérlek ha a kérdésre nem tudsz válaszolni akkor ne írj. Köszi!
Tesztet csináltam, negatív.
Tudom hogy az Ovitrelle nem arra való, de mivel ovulációt okoz, azt várnám hogy vagy megjön vagy terhes vagyok.
Szerintem nem válaszoltam agresszívan, de persze ezt mindenkinek szíve joga eldönteni. Azért írtam hogyha nem tud segíteni, ne írjon, mert ha kapok választ a kérdésre, tök mindegy,hogy hasznos vagy nem, nem emelhetem ki, így lehet aki tudna segíteni, nem fogja látni.
Azt meg nem szeretem, mikor neten keresztül akar valaki meggyógyítani. Nem véletlenül nem azzal kapcsolatban kérdeztem, hanem azért, mert nem hiszem ,hogy ebben bárki is aki nem vizsgál meg tud segíteni. 🤔 A posztom is csak arra irányul,hogy van -e bárkinek tapasztalata, orvoshoz menni fogok időpontra.
Ez csak zárójelben : Az oldal szabályzatában is benne van, hogy ne offolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe.
Ha valaki szeretne csak úgy beszélgetni akkor írjon inkább üzenetet. 😊
De egyébként köszönöm a válaszokat! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!