Sok nő küzd egy babaért. Egyikük egyből teherbe esik sokak pedig hónapokat, éveket várnak, miért van ez?
Figyelt kérdés
Rengeteg nő küzd , hónapról hónapra , ovulacios teszt , hőmérőzes egyszóval mindent bevet a siker érdekében.
Mitől van ennyi sikertelenség teherbeesési nehézségek ?
2019. aug. 23. 00:54
12/15 anonim válasza:
Tényleg ennyit ragadtál ki a válaszomból? Hogy kihagytam a férfiakat?
13/15 anonim válasza:
Ja, mert régen mindenkinek ment, egyáltalán nincsenek is olyan források, amik a meddő királynők, férjes asszonyok gyerekcsinálási trükkjeit írja le, boszorkányként sem égették meg a meddőket, vagy nem bántak velük undorítóan.
Bazzeg az ilyen népbetegséges emberek miért nem olvasnak többet?
14/15 anonim válasza:
Sok nő a párja miatt küzd hiába babáért...
15/15 anonim válasza:
Utolsó: én a nem létező párom miatt. 33 éves vagyok és sosem volt senkim, talán már nem is lesz. :( gyereket szeretnék,de a fizetésemből nem tudnám felnevelni, a spermadonor sem a pénztárcámnak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!