Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egy hónapja nem védekezünk,...

Egy hónapja nem védekezünk, minden nap szexelünk, még sem lettem terhes. Kinek mennyi idő alatt jött össze a baba?

Figyelt kérdés

2019. aug. 15. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Egy hónap az egy peteérés... Mit vártál?
2019. aug. 16. 07:54
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
A 2-es nem írnám,illetve kérdezném,hogy ágyba bújni felesleges?A férjem el hagyott volna ha én csak peteéréskor bújtam volna vele ágyba.😅🙈De sötétek itt az emberek.Elmondanám sokaknál ezért nem jon össze,mert betegesen a peteérést figyelitek,ahejett h.élveznétek az együttléteket.És ez hogy 2-3 naponta kell egyutt lenni a legnagyobb ökörség smit hallottam.Mi volt h.napi 2x,3x együtt voltunk,de érdekes terhes lettem.
2019. aug. 16. 08:32
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
#12, 2-es gondolom úgy értette hogy fogantatás szempontjából a termékeny napok fontosak, ha mindenáron gyerekre gyúrnak nem kell minden nap összebújni !!!HA NEM AKARNAK!!!. De örülök, hogy itt vagy és bejelentetted, hogy napi sokszor szexelsz. De hogy ez kit érdekel, azt mondjuk nem tudom, de neked elhiszem hogy hatalmas eredmény, és dicsőség. Igen tényleg sötétek az emberek.
2019. aug. 16. 09:40
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
9 hónapja nem jön össze. Nem olyan egyszerű ez mint elsőre gondolná az ember :D
2019. aug. 16. 10:23
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

Szia. 15 hónapja nem védekezünk és semmi. Harmadik babára gyúrunk,tehát elvileg nem lehetetlen nálunk a dolog és mégsem jön egyelőre..

Mi is azt hittük hogy pikk-pakk egy-két hónap alatt összehozzuk(mert az két fiunk igy lett) aztán azóta sincs semmi.

Szoval nem olyan könnyű mint azt az ember lánya gondolja és hallja a környezetéből.

De lehet neked hamar sikerülni fog,néhány honapon belül. Ez az egy hónap ne keseritsen el.

2019. aug. 16. 12:08
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Nekünk első hónapban sikerült. Másnak meg a többedikben. Ez a te helyzetedben kb. mindegy szerintem. Akkor kell orvoshoz fordulni, ha 1 év alatt sem.
2019. aug. 16. 13:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekünk a 3.hónapban. :)
2019. aug. 17. 14:45
 18/22 khniki ***** válasza:
91%
7. hónapban. De a spermák minősége jobb, ha 2-3 naponta szexeltek.
2019. aug. 18. 06:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Majdnem egy èv volt mire teherbe estem.

Minden nap szexelni fölösleges, ovuláció idejére kell figyelni.

2019. aug. 19. 22:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 17 hónapja nem jön össze, ez a 18. próbálkozós hónapunk. Nem akarlak elkeseríteni, de így legalább látod, egy hónap semmi, az csak egyetlen próbálkozás. 12 ciklust végigvártunk, amikor párszor biztosan együtt voltunk a termékeny napjaimon, mégse. Illetve, ez volt a 13. A többiről tudom, hogy a peteérésem környékén nem is sikerült együtt lenni.

A baba szempontjából elvileg az a havi 4-(5) nap számít a peteérésed tájékán, amikor termékeny vagy. A többi, peteérésedtől távoli napon nem tudsz teherbe esni.

2019. aug. 21. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!