Lehet vajon ovulációm?
Figyelt kérdés
Négy hónapja mérem a reggeli hőmérsékletemet és csinálok ovulációs teszteket is. Eddig egyszer sem volt igazán pozitív ovulációs tesztem, de a hőmérsékletem alapján viszont vannak ovulációim minden hónapban. Ebben a hónapban is már ötödik napja csináltam a teszteket (mind negatív), ma reggelre pedig hirtelen 37 fokosan ébredtem. Nem igazán merek dokihoz bejelentkezni, mert azt mondta, hogy egy éven belül ne menjek (márciusban álltunk rá a babaprojektre). Tapasztalatokat várok, járt valaki hasonló cipőben? Ha igen, mi lett belőle? Előre is köszönöm a válaszokat!2019. aug. 9. 13:49
11/11 A kérdező kommentje:
Nem tűnik rossz ötletnek, köszi a tippet :) Végülis másik dokihoz is mehetek, az meg pláne nem tudja. :D Köszi :)
2019. aug. 13. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!