Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapelőtt volt vajon ovulációm?

Tegnapelőtt volt vajon ovulációm?

Figyelt kérdés

Ugyanis vettem Lh tesztet(Babymark-5 db-os elég húzós az ára: Rossmann-ban 2900 Ft!)és megcsináltam mindet, de tegnapelőtt volt a legerősebb a két vonal.Az volt a 16. napom. 2 naponta együtt voltunk.Mindig is hosszabb volt a ciklusom, de most már fél éve lassan szedem a Norcolutot (2x1), mert anélkül lehet sokára jönne meg.Szedése mellett pedig terhes maradhatok, amit szeretnék is. A doki írta fel.Meg szedtem a Clostyt is. Ez volt a 2. adag.(3x1)Már fél éve próbálkozunk, és már nagyon szeretném ha létrejönne a terhesség...

Ja, és ittam a cickafark teát, ill. a palástfűteát most iszom.

Elég napi 1 bögrével belőle, v lehet többet is inni?

Sikerülhet ezek alapján a dolog?

2008. jún. 30. 07:13
 1/1 anonim ***** válasza:
A legsötétebb két vonal utáni nap van az ovulációd.Ha za elött és utána is együtt voltatok,akkor van esély, főleg ha Clostit is szedtél és teát is iszol.Szerintem ennél többet már nem tudsz tenni a siker érdekében.Sok sikert Neked!
2008. jún. 30. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!