Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapelőtt volt az ovulációm...

Tegnapelőtt volt az ovulációm de az ébredési hőm még mindig 37,2 (hüvely) számban a nyelvem alatt pedig csak 35,7. Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2007. nov. 15. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az a lényeg, hogy a ciklus 14. napjáig alacsony a hőmérséklet 37 C alatti, a tüszörepedés után a hőmérséklet 37-37,5 C és csak a menstruáció elött 24-48 órával szokott csökkeni a hőmérséklet. Én azt javasolnám, hogy 1 hónapon keresztül ugyanazon a helyen mérd.
2007. nov. 15. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
33%
Figyi tudom nehéz felfogni,de ha ennyire erőlteted ,hoyg mindenhol méregeted magad-hidd el a baba is ezért nincs ,mert erőlteted.Kapcsolj ki kicsit ne méregess és sztem hamarabb fog jönni,mint gondolnád.Sok sikert hozzá:)
2007. nov. 15. 22:09
 3/3 anonim válasza:
100%
szia csaj! te nem ismersz, de én tudok rólad egy két dolgot. nem értem miért fontos ez a második gyerek neked ennyire. az nem jó ok, hogy azért, mert közöset akarsz a mostani pasiddal, holott ő ezt nem is akarja ennyire. 21 évesen miért akarsz két gyermekes anyuka lenni? inkább a tanulással foglalkozzál. 8 általánossal nem fogsz sokra jutni. vissza kellene menni dolgozni, mert a másik már két és fél éves és persze nem vennének fel sehova?? a mai világban már lassan a két diploma is kevés.... én jót akarok... tanuljál inkább....
2007. nov. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!