Babát szeretnénk, most kezdtünk el próbálkozni kb 1 hete. Még nem érzek semmi furcsát. A tesztet még korainak tartom. Mikor jelentkeznek az első tünetek és mik azok?
A teszt korai is. Kb a ciklusod közepén vagy fogamzásképes, szóval az, hogy egy hete próbálkoztok, még semmi sem jelent. Fontosabb, hogy a ciklusodnak melyik részén jársz. Ha jó esetben megtermékenyülsz, ciklus közepén, akkor az elmaradt menzesz napján érdemes tesztet csinálni. Na jó, a türelmetlenebbeknek 1-2 nappal előtte.
Tünetek? ilyen korai stádiumban nincs tünet, illetve ugyanazok amik a menzeszt előzik meg. Krémes folyásról is beszámoltak néhányan a menzesz előtti napokban, na ez nekem is volt. Persze ha ember nagyon akarja akkor mindenféléket vél, elképzel érezni, de ezek nagy része nem valós 8tisztelet a kivételnek, magamból indulok ki, és azokból akik itt írnak hasonlókat.)
Nekem pl, mellfeszülés volt az egyetlen tünetem, de ez a menzesz előtt is volt. Pár héttel az elmaradt menzesz után jöhetnek: émelygés, hányás, fáradtság, álmosság.
Izgalmas várakozást nektek:)
Nálam a 6. héten jelentkezett a sűrű vizelési inger, utána pedig a 8. héttől a reggeli rosszullétek, hányinger, hányás.
A 6. hét előtt közvetlenül megundorodtam a cigarettától. Azt hiszem ilyen korán még ne várj tüneteket, esetleg a fehéres folyás a hormonok változása miatt előfordulhat, tesztet pedig az esedékes menstruáció időpontja után érdemes megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!