Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség alatt hogyan...

A terhesség alatt hogyan változott a szexuális életetek?

Figyelt kérdés
A szülés után vissza állt a régi szinte?
2010. júl. 11. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Eleinte nem volt változás, aztán nagy pocakkal nekem mindenhogy kényelmetlen volt, de azért még kedvem volt hozzá időnként. Szülés után 7 hétig semmi, aztán nagyon száraz voltam, bele kellett jönni. Most 15 hónapos a babám, kevesebbet vagyunk együtt, mint előtte, mert csak este van idő/alkalom, én meg akkor már olyan hulla vagyok és erőltetettnek érzem. Régen mindig napközben délután szerettem összebújni, most is van, hogy rámjön, de akkor még a kis husi ott szaladgál, nehéz :( Most azzal próbálkozunk, hogy 2-3 napokra elraktuk nyaralni a nagyszülőkhöz, igy kicsit nagyobb a kedv :)
2010. júl. 11. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi még csak várjuk a kukacost...és el vagyunk tiltva mindenféle rám bármilyen szinten kiható izgatástól. Nagyon nehéz. Ha már nagyon nem bírom, nekiesek a férjemnek, legalább neki legyen jó csak ugye az ő szemszögéből meg nekem legyen jó. Szóval életünk legsutább szexuális periódusát éljük...apjuk csak a jövő évi Valentin napra koncentrál. Baba már jócskán kinn lesz, tiltásnak vége, Mama babysittel mi meg 3 napra szabadok leszünk....
2010. júl. 11. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Eleinte a méhemnél (5 hetes terhesen) telt, kellemetlen érzésem volt, utána amikor kiderült, hogy baba lesz, 16. hétig nem éltünk nemi életet, meg nem is kívántam. Azóta is ritkábbak lettek az együttlétek, most hogy nő a hasam pláne, mivel kényelmetlen mindenhogy.:) De ki lehet bírni! :):)
2010. júl. 11. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a terhesség alatt semmi se volt, féltettem a picit, de utána lazán visszaállt minden. Pedig apás szülés volt, és aztán minden volt a szülés alatt. :o)
2010. júl. 11. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Egész terhesség alatt semmi?Volt valami probléma?szegény férjed...
2010. júl. 11. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Még nem szültem, a hatodik hónapban vagyok, de nálunk szinte minden változatlan. Ugyanúgy, akár naponta többször is szeretkezünk, mint amikor még nem voltam terhes. Közvetlenül a szülés után biztosan más lesz. Meg persze amikor nagyobbacska lesz a gyerek, akkor is. De bizakodó vagyok:)
2010. júl. 19. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!