Terhes lehetek? Használtunk gumit de még mindig nincs havim.
Figyelt kérdés
Mindig védekezünk és eddig sosem volt baj. Minden aktus után ellenőrzöm a gumit és nem volt elszakadva. Mégis már 3 napja késik a menzeszem pedig eddig pontos volt sőt néha előbb jött. Lassan 2 hete negatív lett a terhességi teszt, de mivel nem jött meg nagyon aggódom. Vastablettát szedek mert vérszegény vagyok. Végeztem gyakorlatokat is illetve ettem vasban gazdag gyümölcsöket és forró fürdőzök naponta. Tegnap és azelőtt is rosszul voltam illetve az nap mikor meg kellett volna jönnie és az az előttin is hőemelkedésem volt. A melleim nagyobbak és érzékenyek az alhasamnál viszont semmit sem érzek. Az utolsó menzeszem gyenge volt és 5 napos.2019. júl. 14. 08:31
1/2 anonim válasza:
A tested nem egy precíz számítógép, nem óramű, néha késik. 3 nap az még semmi.
Ha ez megnyugtat, mi is gumit használunk, a elején-végén ellenőrzünk.
Emiatt is jobb a gumi mint a pirulák, mert itt a végén kapsz visszajelzést, hogy minden rendben volt:)
Nekem is van, hogy késik, akár 2 hetet is.
De negatívat teszteltél, melled is feszül, szóval légy türelmes, pár nap és megjön.
Saját magaddal tolsz ki, ha most még stresszelsz, mert akkor biztos neked is fog vagy 2 hetet késni. Addig viszont 2x megőrülsz.
Tavaly nekem három és fél hetet késett, 4 negatív tesztet csináltam, holott minden gumi ép volt.
Még nőgyógyászt is kerestem mert ideges voltam. Azt mondta, rendben van minden, max kimarad ez a hónap.
Vizsgálat után 2 nappal megjött. Ennyit erről.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sokat segített hogy megnyugodjak.
2019. júl. 14. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!