Barátommal lefeküdtem de em használtunk óvszert, lehetek-e terhes ha max 1 percig csináltuk, mert féltünk tovább csinálni?
Anynira hülyék vagytok... És megérte ez az egy perc? LEHETSZ
És bocs, de remélem jól be vagy szarva, hogy rájöjj, h ez nem játék
Igen lehetsz! És most izgulhatsz, hogy megjöjjön! Máskor még egy percig se csináljátok védekezés nélkül, nem ártana, ha felfognátok, hogy ez nem játék!!!Teljesen mindegy, hogy a cilkusod melyik napján volt, ugyanis rendkívüli peteérés bármikor lehet, akár mensi alatt is teherbeeshetsz! Ilyen fiatal korban a mensi is elég rendszertelen!
(ez szólt minden gyereknek, aki a szex-szel próbálkozik!)
Szerintem ne izgulj annyira! Persze, nem állítom, hogy nem lehetsz terhes, de nem megy ám az olyan könnyen.Hány párt lehet hallani, akik hónapokig sőt évekig próbálkoznak, mire sikerül. A spermiumoknak jó helyen kell lenniük jó időben, elegendő mennyiségben. És az sem mindegy, hogy te hol állsz a ciklusodban. EZT ÖSSZEGEZVE, ANNYIRA NEM ÓRIÁSI AZ ESÉLYED A TEHERBEESÉSRE, MINT AHOGY AZ ELŐTTEM SZÓLÓK LESZIDTAK.
Mindenesetre legközelebb figyeljetek oda, mert tényleg nem lehet csak úgy felelőtlenül játszani ezzel, ha fiatal vagy és nem képes a gyerekvállalásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!