Van itt olyan akinek csak 13. dpo után lett extra halvány a predictor early?
Figyelt kérdés
Lett belőle baba?2019. júl. 13. 19:14
1/5 anonim válasza:
Persze🙂 Nyugi, még bőven időben vagy! Késik már?
2/5 anonim válasza:
Ha 13.dpon vagy, még nem is késik. Bőven ráérez 1 hét múlva tesztelni ahelyetty hogy itt kérdezősködsz azt gondolván, hogy mert másnak lett belőle terhesseg, neked is lesz. Lehet, hogy terhesség, lehet, hogy csak kémiai és megjön majd.
3/5 anonim válasza:
Van itt olyan, akinek ettől hamarabb erős pozitív lett?
4/5 anonim válasza:
A Predictor Early érzékeny teszt, nekem pl a 9. dpo-n volt extra halvány, a 13. dpo-n már a kontrollcsíkkal azonos színű volt a tesztcsík (mindkét terhességemnél). Egyetlenegyszer viszont nagyon halvány volt a 9-14. dpo-ig folyamatosan; ekkor kémiai terhességem volt (a vérvétel is mutatott hcg-t), de három nap késéssel megjött.
Viszont egyrészt a beágyazódást nem lehet pontosan tudni, így ha az picit később volt, akkor a hcg is később kezd el termelődni, illetve mindenki más ütemben termeli a hcg-t, főleg az elején. Ezért egyáltalán nem jelent feltétlenül rosszat, ha a 13. dpo-n még halvány, pár nap múlva érdemes újra tesztelni vele, és ha akkor is extrahalvány, az már elgondolkodtató.
5/5 anonim válasza:
Zárójeles megjegyzés: is számít, hogy hány nap a luteális fázis. Nekem pl 11-12, így a 13.dpo nekem már egy nap késés. Nem teljesen kizárt, hogy nem késik a kérdezőnek. Mondjuk én két nap késésig nem is tesztelek, pont ezért,de valakinek még az is csak a 14.dpo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!