Van rá esély, hogy terhes vagyok?
A peteérésem előtt és után is együtt voltunk a férjemmel, ezután a harmadik negyedik napon erős alhasi görcs jelentkezett, ami enyhült és jelenleg 1 hete alhasi tájékon szúró fájdalmat érzek, hol erősebben, hol pedig gyengébben! A melleim körülbelül 1 hete feszülnek és duzzadtak, érintésre nagyon érzékenyek! Három nap múlva lenne esedékes a menstruációm, de eddig soha nem fájt előtte a mellem!
Nagyon szeretnénk babát! Valakinek esetleg a vitamin okozott hasonló tüneteket? Vagy pedig valami mástól is lehetnek ezek a tüneteket?
Szia :) szerintem csinalj tesztet 😄 nekem mar boven kimutatta menzi elott 4 nappal :)
10 erzekenysegu a legjobb :) facelle vagy predictor !
Nekem mar 3 honappal a baba elott nem fajt sose a cicim... aztan elkezdett fajni de nemis gondoltam h ezert babavlenne hiszen vagy faj vagy nem... ugyh cicifajas is vagy igen vagy nem 😬 irj mi volt 😁 megy a drukk
Mostmár megvárom a keddet, csak nagyon izgulok. Mert ha nem vagyok kismama, akkor mitől fájnak a melleim? Ez a gondolat egy kicsit megijeszt!
De remélem minden rendben lesz! :)
Szia! Hát jelenleg ott tartok, hogy iszonyú görcsök mellett lett egy kis barnás folyásom, mostmár biztos meg fof jönni.
Így viszont nem tudom, hogy mitől fáj, feszül, duzzadt a mellem több mint 2 hete?!?
Remélem nem is lesz semmi baj, gyúrunk tovább a babára! :D
Reméljük minél hamarabb sikerül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!