Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esély rá, hogy terhes...

Lehet esély rá, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy előző szombaton lefeküdtem barátommal(Első alkalom), védekeztünk gumival, ami nem sérült meg, előtte/utána leellenőriztük, nem szakadt ki, mellette pedig szedek fogamzásgátló tablettát( név szerint Jangee), kb 1,5 hónapja(A menstruációm beállítása végett, régebben szedtem, mikor helyreállt, leálltam vele, de újra kellett, mert megint erős görcseim voltak.)

Szex utána nap a melleim oldalt fájni kezdtek, ma pedig pecsételő vérzésem van(még mindig a mellfájdalom jelen van.), holott még kb egy hét múlva kellett volna megjönnie.

Most ilyenkor mi van? :/

2019. máj. 2. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Esély mindig van. De ha gumiztatok meg gyógyszert is szedsz akkor minimális. Csak a saját parád miatt érzed ezeket a tüneteket.
2019. máj. 2. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Bár már régen volt, de emlékszem, hogy első alkalom után nekem is volt pecsétlőm és én is tiszta ideg voltam.

Úgyhogy nyugi, nem hinném, hogy terhes vagy!

2019. máj. 2. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
A mell érzékenysége a mensi jele is. Nekem is mindig egy héttel előtte már fáj. A pecsételő vérzés meg a szüzesség elvesztése miatt lehet, hiszen felszakadt a hártya és a hüvely fala is sérülhetett ha nem volt elég nedvesség. A terhességi tünetek az elmaradt mensi után jelentkeznek. Tabi és óvszer mellett nagyon nehéz teherbe esni, szinte lehetetlen! Úgyhogy nyugodj meg! :)
2019. máj. 2. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szepen koszonom a segitseget! :)
2019. máj. 4. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!