Tudna segíteni valaki olyan aki úgymond "iskolás korában" lett várandós?
Érettségi után szakmába kezdtem. Belekezdtem egy 3 éves képzésbe.
Jelenleg utolsó éves vagyok.
2020 áprilisában végzek.
Igyekeztünk a párommal mindig körültekintőek lenni, ezért sem értem hol késik, már 10 napja.
Teszteltünk is x-epillel, (tescos...) de mindkettő negatívet mutatott. Egy ideig megnyugtatott, de azóta se jött meg, és mindig rendszeres fix menstruációm volt.
Az is aggaszt, hogy nem régiben volt egy 2 napos pecsételő folyásom, vérzésem. Rózsaszinű vér, enyhe alhasi fájdalommal.
Holnap megyünk a párommal nőgyógyászhoz,mert tudni szeretném mi áll a háttérben. Nem érzem fel lennék fázva vagy bármi. Kezdem aggódni az iskola miatt is. Hogy fejezem be ha véletlen terhes vagyok?
Utolsó tanévem hátra van, gyakorlati munkával.
Jelenleg 21 éves vagyok.
Valaki tudna nekem tapasztalatokat mesélni?
Nekem 9 nap késés után lett nagyon halvány pozitív a tesztem később fogant a baba valószìnű extra peteérésem lehetett.De ennek nagyon kicsi az esélye.
Az is lehet, hogy az idegeskedés miatt késik.De úgyis kiderül holnap addig ne idegeskedj ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!