Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 11. én voltunk együtt és...

Ha 11. én voltunk együtt és nem tudom, mikor volt a peteérésem, akkor már pozitívnak kellene lennie az one stepes fastest-es tesztnek is terhesség esetén igaz?

Figyelt kérdés
A spermák mondjuk 4-5 napot is képesek várni. Mondjuk ha 16.-án volt pém legkésőbb,akkor is 16 nap telt el,tehát már az one stepes teszt is muratna egy halvány csíkot legalább nem? Egyébként ciklusaim 30-38 naposak,tehát elvileg nem késik még ha a 38-at veszem alapul. Viszont múlthónapban 32napos volt,előtte 30,azelőtt 36... Most a 34.napon vagyok.
2019. júl. 2. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Tesztelj. Nem látunk bele a méhedbe :)
2019. júl. 2. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Szóval az lemaradt,hogy teszteltem reggel :D

Egy zöld ês kék one stepesssl,negatív

2019. júl. 2. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ha negatív akkor mi a kérdés? :) Nem vagy terhes.
2019. júl. 2. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
amíg nem jön meg a mensid addig van remény..
2019. júl. 2. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia nekem 11.-én volt a mensim és már pozitívat teszteltem! Tehát te biztosan nem vagy terhes
2019. júl. 2. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A fastest.hu-ról rendelt tesztek nekem eddig nagyon megbízhatóak voltak. Ha nem volt baba akkor egyértelműen negatív volt mindegyik, mégcsak semmilyen száradási csík sem lett rajtuk, ellenben ha baba volt a dologban akkor a 10-es érzékenységű ( ami tudtommal náluk a kékvégű ) a nemvárt napja előtt jóval hamarabb kimutatta. Ez alapján nem gondolnám hogy terhes vagy. Nagyon sajnálom! :/

2019. júl. 4. 11:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Predictor egyértelmű,erős csíkos :)))

Nagy az öröm!!!! :))

Köszönöm a válaszokat!!!

2019. júl. 4. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!