Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Felborult...

Mikor teszteljek? Felborult napirend miatt kérdezem.

Figyelt kérdés
Most épp éjszakás műszakban vagyok, és aktuális lenne hogy pisiljek egy terhestesztet (3 napja késik). Viszont nem tudom hogy mi lenne az alkalmas időszak. Reggel, ahogy a teszt is írja? Csak mert nekem akkor van "este", akkor fekszek le aludni. Vagy délután amikor kelek? Ilyenkor hogy állnak a hormonok? 10-es erősségű a teszt, és jó lenne az alkalmas időben megcsinálni.
2010. júl. 9. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
A terhességi tesztek elvileg a nap bármely szakaszában megcsinálhatók. Tény, hogy a reggeli első vizelet a legalkalmasabb, de szerintem, bármikor csinálhatsz egyet.
2010. júl. 9. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 10-es teszttel már azonnal tesztelhetsz:)
2010. júl. 9. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Annak idején én is éjszakás műszak után teszteltem. igaz nekem akkor már 5 napot késett. Szerintem tesztelhetsz bármelyik napszakban, de ha tudsz várni aludj egyet előtte:)
2010. júl. 9. 20:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha ébren lesz reggel a párom akkor bepróbálkozok akkor, ha nem, akkor majd csak délután.
2010. júl. 9. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia:) Teszteltél?
2010. júl. 11. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!