Kinek mennyi idő után sikerült teherbe esni? Szedett-e valamilyen vitaminokat? Milyen gyakran szeretkeztetek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 07:08
11/21 anonim válasza:
Az elsőre majdnem 6 évet vártunk, természetesen fogant. A többiek 1-2 hónap alatt összejöttek. 😊
12/21 anonim válasza:
Eldöntöttük, hogy jöhet a baba. Egyszer voltunk együtt abban a hónapban, abban a tudatban, hogy két nappal lekéstük a peteérést. Tévedtem. A következő menstruációm már nem jött meg. Azóta 7 hónapos :)
13/21 anonim válasza:
Az első nem tervezett volt, 1x nem védekeztünk, a második bár tervezett, de csak 3x tudtunk együtt lenni, az első utàn 17 nappal csináltam tesztet hátha, és pozitív lett. A másodikkal folsavat kezdtem szedni 1 hónappal koràbban
14/21 anonim válasza:
Először elsőre, de sajnos nem maradt meg. A másodiknál 5 hónapot kellett várnunk, kiderült, hogy a vetélés miatt kissé felborult a ciklus, és ez a gond, akkor megoldottuk, és megint rögtön terhes lettem, ő meg is született. Harmadjára szintén elsőre sikerült.
15/21 anonim válasza:
Ja bocsi, lemaradt: csak a harmadiknál szedtem babaváró vitamint, naponta-kétnaponta voltunk együtt mindegyiknél.
16/21 anonim válasza:
Szia
Én folsavat szedtem kb fél évig.mást nem.megbeszéltük hogy májusban neki állunk próbálkozni . Az első hónapban össze jött,pedig nem voltunk együtt csak maximum 4 alkalommal azt is össze-vissza,nem kifejezetten ovu -ra koncentrálva .
7+1 vagyok ma :)
17/21 anonim válasza:
2. vagy 3. hónapban sikerült, annyira nem figyeltem.
Nem szedtem semmit, csak változatosan táplálkoztam. Utána az orvost kérdeztem, hogy kell-e valami. Folsavat felírt, mondta, hogy minden mást normális táplálkozással be kell tudnom vinnni - ha valamiből hiányom lesz, azt meg a vérvételek ki fogják mutatni, akkor célzottan lehet pótolni.
Már 5 éves, makkegészséges gyerek.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép válaszokat. Gratulálok mindőtöknek. Bár nekünk is ilyen hamar sikerülne. Mi fél éve próbálkozunk. 1 hónapja szedem a folsavat. A 13-i mensi kimaradt. De a teszt viszont negatív. 😥
2019. jún. 29. 13:53
19/21 anonim válasza:
5 ev es 3 honap. Elotte egy jo kis C vitamin tuladagolas ment honapokig, meg magneziumot es B komplexet szedtem, mert az uj munkatarstol folyton rangatoztak az izmaim. Nehany havonta voltunk egyutt.
20/21 anonim válasza:
2hó, 4hó, és most 1 éve nem jön össze :( A 4 hóra lett tehesség 14. héten elhalt, az első terhességemből 11 éves a gyermekem.Elsőnél semmit, nászút után fogamzásgátló abbahagy és mehet alapon másodszor már nem jött meg. Ott 21 voltam. 32 voltam és 3 sikertelen hónap után elmentem dokihoz, mondta szedjek sima folsavat. szedtem, következő hónapban babás lettem, de nem sikerült, pedig utrogestant is kaptam a kezdeti pecsételések miatt. Most szedek minden féle vitamint, de nem akar jönni. Lehet abbahagyom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!